DGI Nordjylland - Børneopvisning i Nørager

Hvornår
13. mar 2022 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
Sortebakkehallerne, Løgstørvej 161, 9610 Nørager, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 10 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 01 55 4003

Lad os fejre Gymnastikken i fællesskab til DGI Nordjyllands forårsopvisninger. Vi byder op til fest, og dit gymnastikhold er inviteret!

Søndag d. 13. marts 2022 afholdes festlighederne i Sortebakkehallerne, Nørager til børneopvisning. I programmet for opvisningen er der plads til store som små gymnastikhold, blot gymnasterne er i aldersgruppen 0-3. klasse. I løbet af dagen vil både spring- og rytmehold få mulighed for at vise, hvad de har lært den forgangene sæson. Som dygtige rollemodeller for de mange lokalforeningshold, kommer DGIs Nordjyllands Landsdels minijunior-/juniorhold og giver et brag af en opvisning.

Ved tilmelding af dit hold til denne opvisning vil der være mulighed for at tilkøbe forplejning til holdet. Pris 25 kr. pr. person inkl. 1 fl. vand.

Til DGI Nordjyllands forårsopvisninger er der generelt fokus på at give gymnasterne en rigtig god oplevelse. De synlige samaritter giver gymnasterne sikkerhed, når de kaster sig rundt i de vilde spring. De dygtige speakere samt den god musik vil sætte en fantastisk stemning både på gulvet og på tilskuerrækkerne hele opvisningen igennem.

Vi håber på at få mange forskellige lokalforeningshold repræsenteret til forårets opvisninger og vi ser frem til give et stor bifald til netop dit gymnastikhold. 

Arrangørforening ved denne opvisning: Sortebakkens Gymnastikforening SGF

 Redskaber Nørager

DGI Nordjylland supplerer - såfremt det er nødvendigt - ovenstående redskabsliste op, således at der som minimum er:

    • Nedspringsmåtter (2 stk.) inkl. 8 side- og 4 endekasser
    • Trampolin Dorado (2 stk.) med 40 eller 36 fjedre.
    • Airtrack+ springbane minimum 15 m (1 stk.) incl. pumpe
    • Tilløbsstykke/indspringsstykke (1 stk.)

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer