DGI Nordjylland - Junior/voksen opvisning i Farsø

Hvornår
11. mar kl. 17:30 - 12. mar 2022 kl. 21:00
Hvor
Dronning Ingrid Hallerne - Farsø, Jeppe Aakjærs Vej 27, 9640 Farsø, Danmark
Hvem
Udøvere, 11 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 01 55 4007

Lad os fejre Gymnastikken i fællesskab til DGI Nordjyllands forårsopvisninger. Vi byder op til fest, og dit gymnastikhold er inviteret!

Fra fredag d. 11. marts til lørdag d. 12. marts 2022 afholdes festlighederne i Dronning Ingrid Hallerne, Farsø til junior/voksen opvisningen. I programmet for opvisningen er der plads til store som små gymnastikhold, blot gymnasterne som minimum går i 4. klasse. Programmet vil være en god blanding af opvisninger fra både spring- og rytmehold fra forskellige lokalforeninger, efterskoler og DGI Nordjyllands Landsdelshold.

Til DGI Nordjyllands forårsopvisninger er der generelt fokus på at give gymnasterne en rigtig god oplevelse. De synlige samaritter giver gymnasterne sikkerhed, når de kaster sig rundt i de vilde spring. De dygtige speakere samt den gode musik vil sætte en fantastisk stemning både på gulvet og på tilskuerrækkerne hele opvisningen igennem.

Vi håber på at få mange forskellige lokalforeningshold repræsenteret til forårets opvisninger og vi ser frem til give et stor bifald til netop dit gymnastikhold. 

Arrangørforening ved denne opvisning: Ullits Gymnastikforening, Vester Hornum Gymnastikforening og Aars Gymnastikforening 

Redskabsliste Farsø

DGI Nordjylland supplerer - såfremt det er nødvendigt - ovenstående redskabsliste op, således at der som minimum er:

    • Nedspringsmåtter (2 stk.) inkl. 8 side- og 4 endekasser
    • Trampolin Dorado (2 stk.) med 40 eller 36 fjedre.
    • Airtrack+ springbane minimum 15 m (1 stk.) incl. pumpe
    • Tilløbsstykke/indspringsstykke (1 stk.)

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer