DGI Nordjylland - Junior/voksen opvisning i Hobro

Hvornår
1. apr kl. 17:00 - 2. apr 2022 kl. 21:30
Hvor
Hobro Idrætscenter, Amerikavej 22, 9500 Hobro, Danmark
Hvem
Udøvere, 11 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 01 55 4010

Lad os fejre Gymnastikken i fællesskab til DGI Nordjyllands forårsopvisninger. Vi byder op til fest, og dit gymnastikhold er inviteret!

Fra fredag d. 1. april til lørdag d. 2. april 2022 afholdes festlighederne i Hobro Idrætscenter til junior/voksen opvisningen. I programmet for opvisningen er der plads til store som små gymnastikhold, blot gymnasterne som minimum går i 4. klasse. Programmet vil være en god blanding af opvisninger fra både spring- og rytmehold fra forskellige lokalforeninger, efterskoler og DGI Nordjyllands Landsdelshold.

Til DGI Nordjyllands forårsopvisninger er der generelt fokus på at give gymnasterne en rigtig god oplevelse. De synlige samaritter giver gymnasterne sikkerhed, når de kaster sig rundt i de vilde spring. De dygtige speakere samt den gode musik vil sætte en fantastisk stemning både på gulvet og på tilskuerrækkerne hele opvisningen igennem.

Vi håber på at få mange forskellige lokalforeningshold repræsenteret til forårets opvisninger og vi ser frem til give et stor bifald til netop dit gymnastikhold. 

Arrangørforening ved denne opvisning: Hobro Gymnastikforening, IK Rosendal Gymnastik og Valsgård Gymnastikforening

Redskabsliste Hobro

Til alle springhold: Senest 30 min før opvisning bedes en instruktør henvende sig til redskabshjælperne: Der skal laves aftale vedr. brug af redskaberne: Hvilke redskaber skal holdet bruge, samt hvordan vil holdet få redskaber ind og ud af gulvet ifm holdets opvisning.

Faneindmarch: Vi ønsker at så mange som muligt deltage i faneindmarch – gerne med foreningens fane. Fanebærere mødes i opvarmningshallen ½ time før fælles indmarch, gymnaster mødes 20 min. før.

Generelt: Vi glæder os til to fantastiske gymnastikdage i Hobro Idrætscenter. Vi bliver mange mennesker og for at det hele kan fungere bedst muligt er det vigtigt at overholde tiderne samt rydde op efter sig.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer