DGI Nordjylland - Senioropvisning i Vrå

Hvornår
16. apr 2022 kl. 10:00 til 18:00
Hvor
Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 01 55 4012

Lad os fejre Gymnastikken i fællesskab til DGI Nordjyllands forårsopvisninger. Vi byder op til fest, og dit gymnastikhold er inviteret!

Lørdag d. 16. april 2022 afholdes festlighederne i Idrætscenter Vendsyssel, Vrå til DGI Nordjyllands eneste rene senioropvisningen. I programmet for opvisningen er der plads til store som små gymnastikhold, blot gymnasterne er over 18 år. Programmet vil være en god blanding af opvisninger fra både spring- og rytmehold fra forskellige lokalforeningerne, efterskoler og DGI Nordjyllands Landsdelshold.

Opvisningen vil blive afsluttet med en stor fest for alle gymnaster på de tilmeldte hold (tilmeldingen oprettes når programmet for opvisningen er sat).

Til DGI Nordjyllands forårsopvisninger er der generelt fokus på at give gymnasterne en rigtig god oplevelse. De synlige samaritter giver gymnasterne sikkerhed, når de kaster sig rundt i de vilde spring. De dygtige speakere samt den gode musik vil sætte en fantastisk stemning både på gulvet og på tilskuerrækkerne hele opvisningen igennem.

Vi håber på at få mange forskellige lokalforeningshold repræsenteret til forårets opvisninger og vi ser frem til give et stor bifald til netop dit gymnastikhold. 

Arrangørforening ved denne opvisning: Taars-Ugilt Idrætsforening

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer