Rytmedag 7-10 år

Hvornår
18. sep 2022 kl. 10:00 til 16:45
Hvor
Elsted Skole, Elsted Skolevej 6, 8520 Lystrup, Danmark
Hvem
Trænere, fra 15 år

Nummer
2022 09 55 3250

Tre lækre kurser for dig med rytmegymnaster. Du kan vælge at deltage på ét, to eller tre kurser.

Kl. 10-12: Hiphop og showdance v/Josefine Piil 
På dette modul bliver du introduceret for Hip hop og Showdance for dine 6-10-årige gymnaster og dansere.

Vi arbejder med:

  • Inspiration til musik
  • Lege
  • Små opvarmningssekvenser
  • Bevægelse/dans over gulvet

Vi kigger på, hvordan vi kan lege en koreografi ind, og du får inspiration til koreografier med hjem. Så kom og få inspiration til fede moves til dit hold.

Kl. 12.30-14.30: Håndredskaber v/Amalie Bøgild Langsted  
Her får du inspiration og ideer til opbygning af en træning med håndredskabet i fokus. 
 
Vi arbejder med:

  • Legende, nysgerrig, udforskende tilgang
  • Basal teknik
  • Konkrete sekvenser til træning og som inspiration til opvisning

Kom med på et aktivt kursus, hvor du selv kommer meget på banen og laver en masse gymnastik, for derigennem at prøve det på egen krop og få praktisk erfaring med håndredskabet. Alle kan som udgangspunkt være med, og erfaring med håndredskaber er ikke nødvendigt, men en smule erfaring som gymnast eller instruktør vil være en fordel. Konkret bruger vi tøndebånd og evt. tove på dette kursus, men du kan deltage, selvom I arbejder med et andet håndredskab på dit hold.  

Kl. 14.45-16.45: Opvarmning og sekvenser v/Amalie Bøgild Langsted 
Her er kurset til dig, der søger inspiration og idéer til at opbygge din træning, og hvordan du får den daglige træning til at spille sammen med opvisningsprogrammet.

Vi har fokus på:

  • hvordan man leger sig til den gode grundgymnastik
  • konkrete sekvenser, lege og øvelser til brug i træningen

Kurset er et aktivt kursus, hvor du selv er deltagende og får praktisk erfaring. Vi sørger for mulighed for at sparre med instruktører, der har hold i samme målgruppe.

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, kurset kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, kurset afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Kort tid inden kurset modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lotte Iversen på lotte.iversen@dgi.dk eller 7940 4338.

Målgruppe

Kurset henvender sig til instruktører, der har rytmegymnaster i alderen 7 - 10 år. Det er en fordel at have erfaring med gymnastik, men det er ikke et krav. 

Kl. 10-12: Hiphop og showdance v/Josefine Piil 
Kl. 12.30-14.30: Håndredskaber v/Amalie Bøgild Langsted  
Kl. 14.45-16.45: Opvarmning og sekvenser v/Amalie Bøgild Langsted

Josefine Piil, Amalie Langsted

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, arrangementet kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig.  
 
Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, arrangementet afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Kort tid inden arrangementet modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer