Danseworkshop med Peter Friis - Aarhus

Hvornår
6. feb 2022 kl. 12:00 til 15:00
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 09 55 4500

Skal vi danse?

Tag med til et brag af en dansefest med danser og koreograf Peter Friis og giv den gas på dansegulvet til både old school jazz, House og disco.

 

Uanset hvem du er, og om du har rytme i kroppen eller ej, så er der plads til dig på dansegulvet. Det handler om at slippe livsglæden og den positive energi fri, bevæge sig til musikken og have det sjovt i fællesskab med andre. Alle kan med andre ord være med, så tag din nabo, veninde, kollega eller cykelmakker under armen og byd op til dans.

I kommer til at prøve kræfter med alverdens stilarter og danse til musik fra forskellige tider og genrer – fra old school jazz, funk og latin til disco, musical og swing. Musikken er af den slags, der giver fødderne lyst til at danse, og som du ikke kan lade være med at synge med på.

Peter Friis styrer festen og fyrer op under fødderne på alle med god energi og masser af grin. Han har mange års erfaring med danseundervisning fra både ind- og udland og har koreograferet et hav af musicals og shows, blandt andet Kærlighed ved første hik, Midt om Natten, Sommer i Tyrol, Crazy Christmas Cabaret, Den eneste ene. 

Har du brug for fest, dans, glæde, bevægelse og fællesskab i dit liv? Så meld dig til allerede i dag!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer