Gymnastiklejr 2022 - 6 fede dage med gymnastik, leg og nye venner

Hvornår
5. jul kl. 14:00 - 10. jul 2022 kl. 17:00
Hvor
Gudenaadalens Efterskole, Hovedgaden 2, 8860 Ulstrup, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 09 55 6001

Skal du med på en af årets fedeste, sjoveste, vildeste og mest hyggelige lejr?

Så tag med os i uge 27, når vi samler op mod 150 friske gymnaster mellem 8 og 16 år til seks dage med tonsvis af gymnastik, masser af nye venskaber og vilde udfordringer. Lejren kører fra den 5. til 10. juli - altså lidt senere end den plejer, pga. Landsstævnet i Svendborg.

Vi overholder alle retningslinjer og restriktioner i forhold til Corona, og hvis vi er nødt til at aflyse lejren, får du selvfølgelig alle pengene retur, så du kan trygt tilmelde dig. 

Lejrens program og indhold er planlagt og varetaget af nogle af landsdelens dygtigste og mest erfarne instruktører inden for rytme og spring. Der er garanti for at blive bedre til gymnastik, men også masser af plads til social hygge, leg, udendørs aktiviteter og konkurrencer. Lejren er planlagt, så du både kan komme selv eller sammen med dine venner. Man kommer nemlig lynhurtigt til at få nye venner både i ens sovegruppe så vel som udenfor.

Det hele foregår i lækre faciliteter på Gudenådalens Efterskole, hvor der er store, lyse haller, stortrampoliner, grave og alle tiders udearealer. Foruden en masse spring og rytme i skolens springcenter og haller, så skal vi selvfølgelig også udenfor og lave en masse fede aktiviteter. Vi har bl.a. vores egen skummaskine og 30 meter glidebane. Sidste aften er der disko, og måske kommer der også et natløb … 
 
Din pris for at være med til det hele inkl. forplejning, overnatning og T-shirt er 2075,00 kr.

Lejren starter med et informationsmøde for forældrene og slutter med en fremvisning af ugens aktiviteter om søndagen.

Ca. en uge inden lejren modtager du et deltagerbrev med alle praktiske informationer.

Vi glæder os til at se dig!

Ved spørgsmål kontakt idrætskoordinator Nina Amdneh på tlf. 7940 4303 eller e-mail nina.amdneh@dgi.dk 
 
Hvem vil du gerne invitere med på lejren?   
Oplevelser er de gaver, som man husker allerbedst. Giv et gavekort til lejren, og skab minder for altid. Udprint eller send dette gavekort til den, DU gerne vil have med.

Målgruppe

Alle mellem 8 og 16 år, der har lyst til at bruge en uge på gymnastik, sjov og hygge på en fed efterskole. Der er plads til både nybegyndere og garvede gymnaster.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer