Bedsteforældre- og børnebørnlejr 2022

Hvornår
27. jul kl. 14:00 - 29. jul 2022 kl. 13:00
Hvor
Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole, Langgade 37, Vivild, Allingåbro, 8961 Allingåbro, Danmark
Hvem
Udøvere, 4 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 09 55 6002

Minder skabes gennem oplevelser og på Bedsteforældre- og børnebørnlejr er der garanti for sjove og hyggelige oplevelser!

Instruktørerne sætter rammerne, mens bedster og børnebørn fylder dem ud med grin, leg, bevægelse og samvær. Bedstefædre -og mødre får tre dejlige dage med deres børnebørn og børnebørnene får lov til at opleve deres bedster i et legende trygt univers, hvor de dygtige instruktørerne sørger for kreative, aktive og hyggelige aktiviteter på Vivild Gymnastik- og idrætsefterskole.

Der vil være aktiviteter sammen, men der vil også være aktiviteter, hvor børnene og bedsteforældrene får lov at bevæge sig hver for sig. Der vil også være perioder hvor børnene (og deres Bedster) opdeles efter alder og niveau. 

Målgruppe:  
Børnebørn i alderen 4-8 år med deres bedsteforældre.

Pris og tilmelding:  
Prisen angivet - 2690 kr. - er for én bedsteforælder og ét barnebarn. Det er muligt at tilmelde flere på samme bestilling.

Vi skal:  
- Lege  
- Springe på trampolin  
- Tumle på airtracken  
- Klatre over høje skumbjerge  
- Danse  
- Sove  
- Høre historier  
- Synge  
- Spise  
- Lave snobrød  
- Hygge om bålet

Se billeder fra vores lejr i 2021 her.

Coronavirus

Vi ved, at vi befinder os midt i en usikker periode ift. covid-19. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. Skulle det ske, at vi er nødt til at aflyse lejren, så vil alle deltagere selvfølgelig få deres penge refunderet.

Læs her, hvad tidligere deltagere har skrevet om lejren:  
"Vi vil gerne sige tak for en fantastisk oplevelse på BB-lejren. Jeg kan næsten ikke finde ord for, hvor dejligt det har været. Tak til alle og vi ses forhåbentlig igen til næste år."

"Så er vi hjemme efter en smadder-hyggelig og sjov BB-lejr. Vores hoveder og krop er fyldt til bristepunktet af skønne oplevelser. Tak til de bedste instruktører. Tak til bedsteforældre og deres super børnebørn for at give os smil og snak. Jeg vender helt sikkert tilbage med de to andre børnebørn, som jeg har. Tak."

"1000 tak for en vidunderlig BB-lejr. Det har været nogle helt fantastiske dejlige dage."

Hvem vil du gerne invitere med på lejren?  
Oplevelser er de gaver, som man husker allerbedst. Giv et gavekort til lejren og skab minder for altid. Udprint eller send dette gavekort til den DU gerne vil have med. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer