Rend og hop i foreningen – med fokus på motorikken

Hvornår
29. okt 2022 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
Juelsminde Hallerne, Tofteskovsvej 12, 7130 Juelsminde, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2022 10 55 3200

Rend og hop i foreningen

- Et kursus i alsidig bevægelse for børnetrænere, i alle idrætsgrene. Velstimulerede sanser er et godt grundlag for barnets bevægeglæde. Et praktisk kursus, hvor vi berører teorien omkring de primære sanser, ligevægtssansen, følesansen og muskel/ledsansen. Vi afprøver på egen krop, leger og eksperimenterer. Vi leger bl.a. med aktivitetskort, inddrager dem i træningen, så når du kommer hjem fra kursus, har du konkrete øvelser, som kan implementeres direkte i din træning. Du har fået et fokus på sanserne og en bevidsthed om vigtigheden af at stimulerer dem igennem træningen, uden at det behøver at kræve meget. På den måde får du de børn, du træner, bevæget sig alsidigt. De vil få et større bevægelsesrepertoire. Det vil give dem en bedre mulighed for at blive god til den idrætsgren, de går til nu, men også få lettere ved at starte til en ny, hvis interessen skulle skifte. Alt i alt børn med større bevægelsesglæde. Aktivitetskort er inkluderet i deltagerprisen. 
 
Hjælpeinstruktører under 15 år må gerne deltage – så længe der deltager en voksen instruktør/hjælper fra samme forening. 
 
Udsagn fra en tidligere deltager: 
Det var en meget inspirerende dag for os trænere. Vi havde nogle gode timer, hvor vi sammen legede, grinede og fik faglige input, som ikke kun var håndboldrelaterede. Vi fik konkrete redskaber og inspiration til alsidig træning. Så helt klart et meget relevant koncept, som vi vil anbefale til andre foreninger. 
Iben Laen, kursusdeltager
 
 
Underviserne: 
Dorthe Uhd Nissen og Maja Lund Tast Udviklingskonsulenter KFUM Idræt

Covid-19: 
I forbindelse med arrangementer overholder DGI Sydøstjylland alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. 
Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’
Ved aflysning af arrangement grundet COVID-19, tilbagebetales det fulde deltagerbeløb.

Husk at du oftest har mulighed for at søge tilskud via kommunen. Find tilskudsreglerne for DGI Sydøstjyllands område her

Dorthe Uhd Nissen, Maja Lund Tast

Der er fuld forplejning med i kurset + undervisningsmateriale

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer