Yoga Landsstævnehold 2022

Hvornår
1. jan kl. 08:00 - 10. jul 2022 kl. 08:00
Hvor
Online, Danmark
Hvem
Udøvere, 15 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 11 55 5003

Nyt og stort yogafællesskab, hvor du kan træne online med nogle af de bedste yogainstruktører i Bevæg dig for livet Fitness. Gennem træningen lærer vi de samme flowsekvenser, som vi mødes og laver sammen til Landsstævnet i Svendborg 2022.

Det er op til dig selv, om du ønsker at deltage i vores kæmpestore yoga fællesevent til Landsstævnet eller kun den online træningsdel. Frem mod Landsstævnet vil vi også afholde lokale yogaevents, hvor du er velkommen til at deltage.

Vi inviterer til yogatræning og kropsnørderi hjemme i din egen stue. Vores fokus er på, at du styrker din kerne, din kropsbevidsthed, din bevægelighed, din balance og din indre ro. Du vil med denne træning opnå bedre kvalitet i din vejrtrækning, din yogastilling og dine bevægelser.

De online træningssekvenser vil foregå på forskellige niveauer og forskellige stilarter, så du kan vælge det niveau, som passer bedst til dig. Du vil få mulighed for at træne alene eller sammen med andre til vores online træning.

 
Til dig, som vil med til vores yoga fællesevent til Landsstævnet 2022:

Du skal tilmelde dig Landsstævnet www.l2022.dk, du kan vælge at deltage alle dage eller kun lørdag, hvor vores opvisning finder sted. Vi vil træne sammen lørdag formiddag, så vi er klar til vores fælles opvisning.

Du vil få meget mere info om opvisningen, online tilmelding og tøjbestilling.

Landsstævneholdet er for dig der er nybegynder og øvede yoga udøver/instruktør (kot sagt: alle er velkommen)  
Niveau: Yoga hvor alle kan være med

Vil du være Yoga Landsstævne Ambassadør?

Har du et lokalforeningshold eller et hold, hvor du underviser i yogaøvelser og flowsekvenser fra Online Yoga, så kan du blive vores nye ambassadør. Du skal formidle online yoga live i din forening samt informere om vores tiltag i dit lokalområde.

Eller du kan blive ambassadør, hvis du er god til yoga og skal med til Landsstævnet. Din opgave vil blive at deltage i nogle ekstra træninger både online og live. Du skal være med til at afprøve, hvad der virker bedst både som deltager og tilskuer. Og så skal du stå forrest til vores fællesevent til Landsstævnet i Svendborg.

Fælles for alle Yoga Landsstævne Ambassadører er, at I er engagerede og kommer med en god samt positiv energi til projektet. Og du skal have lyst til aktivt at påvirke dette store Yoga projekt.

 

Online infomøde om Yoga Landsstævneholdet 
Lyt med og hør mere om tankerne for holdet og få sidste update på Landsstævnet

2. december 2021 kl. 20:00  
https://www.dgi.dk/arrangementer/202111011708 

29. december 2021 kl. 20:00 
https://www.dgi.dk/arrangementer/202111011709  
 
4. januar 2022 kl. 17:00  
https://www.dgi.dk/arrangementer/202211011701

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer