DGI Sydvest - After-Rep Hold

Hvornår
6. sep 2021 kl. 20:00 - 1. maj 2022 kl. 22:00
Hvor
Helle Hallen, Vrenderupvej 40C, 6818 Årre, Danmark

Nummer
2022 11 55 5640

AFTERREP: Plads til dig 

På AFTERREPholdet prioriterer vi træning og kreative ideer, arbejdet med udtryk, udholdenhed og spænstighed, og vi slipper aldrig jagten på god energi. Vi har plads til det sociale.

 Du kommer til at træne sammen med andre engagerede voksne, som også elsker gymnastikken. I vil lave alt fra fede rytmiske serier til spring, og de dygtige instruktører sørger for hele tiden at øge niveauet i forhold til lige netop dig. Og så er de garant for, at holdet tager til forårsopvisninger og AFTERREPstævne med inspirerende serier, og sikre spring.

Holdet er for gymnaster der er født i 1996 og opefter. Det vil sige at man skal være fyldt 24 år inden nytår. Det øvre grænse er ikke aldersbestemt, men man skal kunne deltage på holdet og være på niveau med de andre gymnaster.

Prisen for at gå på holdet er ca. 2500 kr. + gymnastiktøj og evt. deltagelse i stævner. Opkræves i 3 rater.

Holdledere: Pia Behrends Smidt, tlf. 28710877, mail: pia_smidt@hotmail.com og Kristian Bjerre, tlf. 24487081, mail: tvkb@bbsyd.dk

Vi følger alle COVID-19 retningslinjer! 
Det vigtigt for DGI Sydvest, at vi skaber trygge og gode rammer omkring alle vores aktiviteter. Derfor sørger vi selvfølgelig for, at alle vores aktiviteter følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Skulle du have nogle særlige bekymringer eller spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Følg DGI Sydvest gymnastik på Facebook og Instagram 
Find billeder/video fra opvisninger, landsdelshold og kurser m.m. 
 www.facebook.com/sydvestgym 
 www.instagram.com/sydvestgym 

Tanja Weber Mogensen, Nina Sønderbøl Sørensen, Asger Warming, Kenneth Krabek Thomsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer