SPOT kurser Gymnastik 2022

Hvornår
1. jan kl. 08:00 - 31. dec 2022 kl. 08:00
Hvem
Trænere
Ledere

Nummer
2022 13 55 3400

Bestem selv, hvilket SPOT-kursus I vil ha' - Vi booker en instruktør til at komme hjem i jeres forening. I bestemmer, hvilket tema I vil have fokus på.

Eksempler på SPOT-kurser i gymnastikken:

Tøm redskabsrummet - Vi tømmer jeres redskabsrum, giver ideer og inspiration til spændende og udviklende legemiljøer (redskabsopstillinger), hvor børnene kan øve grundmotorikken. Få ny inspiration med jeres nuværende redskaber til både den daglige træning og evt. opvisning.

Umulige under og pædagogiske fifs - Er det børnene, der ikke gider at være sammen med os voksne, fordi vi hele tiden bestemmer, eller er det, fordi vi i virkeligheden bestemmer alt for lidt? Vi vil give et oplæg på diskussion om, hvordan I kan gribe det an hjemme i jeres forening. 

Førstehjælp i gymnastiksalen - Instruktøren kommer ud i jeres forening og underviser jer i førtehjælp. Kurset kan planlægges efter jeres ønsker og behov, eller instruktøren kan tage udgangspunkt i følgende program - førstehjælpens 4 hovedpunkter, kort information om brud/led/muskelskader, slag i hovedet, næseblødning, epilepsi, astma, sukkersyge, symptomer på hjertestop, førstehjælp til den bevidstløse.

GO! - Få flere med i gymnastikken - Gymnastik er for alle – hele livet. Men mange børn og unge mister lysten til gymnastik hen ad vejen, fordi det er forskelligt, hvad der motiverer dem.  
Med GO! får I et konkret redskab til at motivere jeres børn og unge – også når deres lyst, muligheder eller behov forandrer sig – så de fortsætter i gymnastikkens fællesskab. 

Springopstillinger på 1000 måder - Få inspiration til hvordan jeres nuværende redskaber kan bruge på en anden måde. Få opfrisket hvordan, man bruger de redskaber, som i ikke så tit for frem i undervisningen. Få inspiration til nye og spændende redskaber som måske kunne være noget for jeres forening.

Boost Trivslen - Hvordan skaber du de bedste rammer for alle på holdet? Oplever du nogle gange udfordringer af børn med særlige behov på jeres hold? Der skal være plads til alle i foreningslivet - på kurset får du konkrete redskaber til at spotte børn med særlige behov, og hvordan du kan tilrettelægge en træning, hvor alle kan være en del af det fede fælleskab.

Vejledning intern - Tips og tricks til, hvordan foreningens instruktører internt i egen forening og på tværs af foreningerne i lokalområdet kan hjælpe hinanden med sparring og feedback - instruktørudvikling. Et todelt kursus med en faglig og praktisk del. Kurset foregår i jeres egen forening, hvor alle foreningens instruktører kan deltage.

Tag kontakt til Karina Hansen på tlf. 79 40 4513 eller via e-mail karina.hansen@dgi.dk - så finder vi en dato og et tidspunkt til jeres SPOT kursus

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer