Gymnastikskole i vinterferien - Agerskov Ungdomsskole

Hvornår
14. feb kl. 09:00 - 16. feb 2022 kl. 15:00
Hvor
Agerskov Ungdomsskole, Vellerupvej 25, 6534 Agerskov, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 13 55 6000

Få 3 fede dage sprængfyldt med masser af gymnastik, for de 6-10 år

Du vil møde en masse nye venner, lave saltoer i trampolinerne, prøve kræfter med en flikflak og lave byens fedeste serier.

Det er 3 dage fyldt med gymnastik fra kl. 9.00 - 15.00 hver dag, så mor og far kan sagtens tage på arbejde imens. Du skal nok få sved på panden, brugt energien og få frisk luft. Du skal ikke kun være aktiv inde, så husk udendørstøjet til de aktiviteter, der forgår udenfor.

For at deltage i Gymnastikskolen skal du være mellem 6-10 år, have lyst til 3 fede dage med masser af seje aktiviteter og frisk på at lære noget nyt.

Du vil blive mødt af glade instruktører, der glæder sig til at give dig en på opleveren. De har forberedt en tur i svømmehallen, lege inde og ude, spring i springcentret og nye udfordringer til dig og dine nye venner.

Er du klar til at blive en del af fælleskabet, gymnastikken og legen?

Få sidste NYT fra DGI Sønderjylland Gymnastik www.facebook.com/sdjgym - www.instagram.com/dgisdjgym

Mulighed for friplads 

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer