DGI Fyn PREP 2021/2022

Hvornår
1. sep 2021 kl. 08:00 - 30. jun 2022 kl. 08:00
Hvor
Søndersø Hallerne, Ullerupvænget 4, 5471 Søndersø, Danmark

Nummer
2022 16 55 8201

Instruktørerne for PREP-holdet sæson 21/22 er Laura Reng, Anna Runge, Marie Rudolf Abildgaard, Jeppe Bredahl, Mads Bredahl og Niels Bøgehøj.

Info om 1. træning kommer snarest. 
Træninger: Søndersø Hallerne tirsdage aftener fra kl. 19.45.

Holdbeskrivelse PREP-holdet

PREP-holdet har hele pakken: Fællesskab, udvikling, leg og krammere (hvis vi må). Vi håber på at se DIG, der savner at brage igennem til fed musik med højt humør, DIG, der savner at svede i fællesskab og DIG der gerne vil indhente de forsømte træningstimer.

Som rytme-pige på PREP-holdet kommer du primært til at arbejde med rytmisk gymnastik, men vi vil også udfordre jer i andre genre. Vi vil have fokus på udvikling og personlige mål og så skal vi selvfølgelig have det sjovt!

Som springer på PREP-holdet kan du se frem til både at springe forlæns, baglæns og sidelæns til høj musik! Vi garanterer svedige og hårde træninger, hvor vi har din udvikling i fokus, samt den gode stemning i springcenteret. Du vil blive udfordret igennem sæsonen både på spring – og rytmesiden, hvor forskellige bevægelsesmønstrer og det høje humør er gennemgående!

Til udtagelsen håber vi på at se dig, som savner alt det overstående - eller bare noget af det - til et brag af en sæson.

En virtuel-krammer fra Laura Reng, Anna Runge, Marie Rudolf Abildgaard, Jeppe Bredahl, Mads Bredahl og Niels Bøgehøj.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer