Motorik 3-5 år

Hvornår
8. okt 2022 kl. 09:00 til 11:30
Hvor
Jyllingehallerne, Planetvej 35, 4040 Jyllinge, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder

Nummer
2022 17 55 3150

For at vi kan bevæge os let og ubesværet, har vi behov for at have kontrol over vores krop. Motorisk kontrol bidrager til motorisk læring og skaber motorisk udvikling. 
Hos små børn sker der en stor motorisk udvikling. For at understøtte denne udvikling er det vigtigt, at fysisk aktivitet giver mulighed for alsidige motorisk udfordringer og ikke kun have fokus på de fysiologiske effekter af fysisk aktivitet, som fx øget puls og øget forbrænding. 
En god motorik giver barnet gode forudsætninger for at være fysisk aktiv. Det er utrolig vigtigt for børn at have en god motorik – at kunne kravle, gå, hoppe og løbe betyder, at barnet nemt kan lege med de andre børn. Jo mere kompetente børn føler sig på det motoriske område, jo større sandsynlighed er der for, at børnene senere i livet vælger fysiske fritidsaktiviteter. 
 
På kurset får du: 

  • Øvelses idéer som udfordrer børnenes sanser.
  • Inspiration til at inddrage motorik i undervisningen.
  • Viden om hvordan sansemotorik, grundmotorik, fin og grovmotorik hænger sammen.

Kort om instruktørerne:  
Mette Bahn Ejvang: Har været gymnastikinstruktør de sidste 18 år og har undervist i gymnastik fra far/mor/barn til 10-14 årige og har selv gået til springgymnastik i mange år. Underviser i øjeblikket 5-7 årige i dansegymnastik med masser af bevægelse til musik og redskabsbaner med få redskaber. Arbejder til dagligt som fysioterapeut. 
Anna Jensen: Har været instruktør på børneholdet (4-6 år) de sidste 2 år, og har inden da, været hjælpetræner henholdsvis på forældre/barn holdet og børneholdet. De sidste 20 år har hun arbejdet som pædagog i en integreret institution hvor motorik/gymnastik er stor del af hverdagen 
 

Mette Bahn Ejvang, Anna Jensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer