Redskabsbaner 3-5 år

Hvornår
8. okt 2022 kl. 15:00 til 17:30
Hvor
Jyllingehallerne, Planetvej 35, 4040 Jyllinge, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder

Nummer
2022 17 55 3152

Redskabsgymnastik skal være spændende og udfordrende. Vi vil vise hvordan man kan opbygge baner, der er opbygget, så man undgår ventetid og sikrer et højt aktivitetsniveau. Banerne skal give børnene lyst til at deltage til gymnastik, udfordre deres motorik og samtidig få brændt en masse krudt af. Da det er vigtigt med så mange gentagelser som muligt, bygger op med delelementer og stationer med det færdige spring. For at kunne bygge ovenpå er det vigtigt at have de grundmotoriske bevægemønstre på plads. Vi skal rundt om aldersgruppens motoriske færdigheder og sørge for at banerne tilgodeser at vi får brugt kroppen gennem flere motoriske dele som at kravle, hoppe, hænge osv. Der vil både være stationer med modtagning, men også mange, hvor gymnasterne selv kan udføre øvelsen.  
 
På kurset får du inspiration til: 

  • Redskabsbaner opstillinger med mange og få redskaber
  • Brugen af samme redskaber til forskellige opstillinger og progression af øvelsen gennem sæsonen
  • At opstille en redskabsbane, der udfordrer og stimulerer børnenes grundmotoriske færdigheder
  • Du får viden om hvordan du skal arbejde med redskabsbaner, så de fremmer de gymnastiske bevægelsesmønstre (her tænkes afsæts, afstands tilpasning, tilløb, svæve fase)

Kort om instruktørerne:  
Mette Bahn Ejvang: Har været gymnastikinstruktør de sidste 18 år og har undervist i gymnastik fra far/mor/barn til 10-14 årige og har selv gået til springgymnastik i mange år. Underviser i øjeblikket 5-7 årige i dansegymnastik med masser af bevægelse til musik og redskabsbaner med få redskaber. Arbejder til dagligt som fysioterapeut. 
Anna Jensen: Har været instruktør på børneholdet (4-6 år) de sidste 2 år, og har inden da, været hjælpetræner henholdsvis på forældre/barn holdet og børneholdet. De sidste 20 år har hun arbejdet som pædagog i en integreret institution hvor motorik/gymnastik er stor del af hverdagen

Mette Bahn Ejvang, Anna Jensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer