Springdag med Søren Stapel

Hvornår
27. aug 2022 kl. 09:00 til 15:30
Hvor
Springcenter Nærheden, Sejlbjerg Alle 5, 2640 Hedehusene, Danmark
Hvem
Trænere, 16 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 17 55 3213

Modul 1: 
Brug stortrampolin som hjælperedskab. Her lærer du at bruge stortrampolinen som en del af din undervisning. Hvordan kan man bruge den både til trampolinspring og til banespring. Vi skal se på hvordan den virker både til leg og til spring. 

Modul 2: 
Airtrack. Vi tager 100% udgangspunkt i dine idéer og spørgsmål. Kom derfor med jeres input ved tilmelding. Gør dig nogle tanker om, hvad du synes der er spændene, eller måske står du med problemstilling, som vi skal sparre om. Så tilrettelægger vi kurset efter dine ønsker og behov.

På kurset får du:  
Modul 1 - Får du inspiration til dit videre arbejde med stortrampolinen som arbejdsredskab i forhold til din undervisning. Hvordan du kan arbejde med redskabet i forhold til udviklingen af dine gymnaster. Modul 2 - tager udgangspunkt i dit behov som instruktør, hvor vi tager en sparring i forhold til hvordan du kan komme videre med en konkret problemstilling.

Om instruktøren: 
Søren har gennem de sidste 20 år arbejdet som instruktør i både DGI og GymDanmark (Konkurrence gymnastik). i de sidste 7 år har han arbejdet som Kursus instruktør på Springsikker kurserne, hvor han er certificeret til at undervise på niveau-2. Han elsker at nørde og det kan til tider stikke af.

OBS. Du skal selv medbringe 1 springer (alder 10-14 år) til at øve øvelserne med. 

Søren Stapel

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer