DGI Midt- og Vestsjælland Junior Mix Nord

Hvornår
2. sep 2021 kl. 18:00 - 16. jun 2022 kl. 20:00
Hvor
Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 17 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 17 55 8005

Junior Mix Nord er et nyt landsdelshold som vi i sæson 21/22 kan udbyde til gymnaster i alderen 10-17 år.

Holdet vil bestå af en spring- og rytmeside, hvor vi sigter efter et højt niveau både socialt og gymnastisk og vil træne hver torsdag 18-20 i Vallekilde Hørve Fritidscenter. Holdet vil desuden have højt fokus på at udvikle et flot opvisningsprogram, som kan vises frem til diverse stævner og opvisninger i foråret 22.

Holdet vil have fokus på at danne et godt socialt miljø, hvorfor der er planlagt sociale arrangementer, såvel som weekendovernatninger hvor der kan fjolles og udvikles.

Rytmesiden vil bestå af gymnastisk grundteknik samt rytmiske/danse sekvenser, hvor vi har til mål at udfordre hver enkel gymnast, omend du er 10 eller 17 år.

Springsiden vil ligeledes bestå af gymnastisk grundteknik og højt fokus på udvikling og variation på både bane, trampolin og koncept for alle. Vi har derfor valgt at sætte krav på springsiden til minimum kraft og flikflak med lille hånd på bane, samt lukket salto uden modtagning i trampolin.

Desuden forventer vi af dig som gymnast på holdet her, at du møder engageret op til træninger, opvisninger, stævner og sociale arrangementer og har lyst til at udvikle dig i fællesskab med de andre på holdet.

Sæsonstart vil bestå af 3 prøvetræninger (2. september, 9. september og 16. september) hvor alle i aldersgruppen vil have mulighed for at komme. Prøvetræningerne er altså påtænkt som en mulighed for at gymnasterne kan prøve kræfter med holdet kvit og frit, men også en mulighed for at instruktørerne kan vurdere ogh anskue den individuelle gymnasts sociale og gymnastiske kunnen. Det vil derfor være en gensidig proces mellem gymnaster og instruktører, for at danne det mest optimale hold for alle parter. 
Gymnaster kan således tages af holdet efter de tre prøvetræninger, såfremt de ikke pt lever op til det ønskede niveau. Dette i respekt for hele holdet, men også den enkelte gymnast. 
 
Du skal IKKE henvises fra lokalforening, men vi har en forventning om, at du er aktiv i en lokalforening, omend det er som aktiv gymnast, frivillig eller andet.

Vi regner derudover med at deltage i diverse stævner og opvisninger henover sæsonen, samt landstævne i Svendborg i sommeren 22.

Vi glæder os til at se dig til vores første træning 2. september 18-20 i Vallekilde Hørve Fritidscenter :)

Mads Henningsen, Laura Bjerregaard Hansen, Mikkel Schrøder Nielsen, Julie bobjerg Larsen, Miklos Rasmussen, Sofie Jensen, Freja Holse

Coronaretningslinjer

Vores Coronaretningslinjer skal følges som gymnast. 
Disse kan blive ændret løbende. Retningslinjerne findes:
HER

  • I tilfælde af, at landsdelsholdene ikke kan fortsætte deres ugentlige træning på de aftalte faciliteter, vil træningen foregå på alternativ vis. Dog i det omfang det kan lade sig gøre (i minimum 8 uger). Denne træning kan have f.eks. karakter af at være på alternative faciliteter, udendørs eller online.
  • I tilfælde af en længerevarende trænings-nedlukning (flere end 8 aflyste sammenhængende træninger, hvor der ikke tilbydes alternativer) vil DGI Midt- og Vestsjælland refundere den del af kontingentet, der svarer til den nedlukkede periode. I sådanne tilfælde vil DGI Midt- og Vestsjælland dog tage forbehold for, at refusionen reduceres, så afholdte faste udgifter er fradraget (bl.a. dragter, stævner, weekendtræning, transport m.m.). Eventuel refusion udbetales efter planlagt endt sæson.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer