DGI Midt- og Vestsjælland Junior Øst

Hvornår
31. aug 2021 kl. 18:00 - 21. jun 2022 kl. 20:00
Hvor
Idrættens Hus Roskilde, Møllehusvej 20, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 17 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 17 55 8010

Er du klar til en ekstra udfordring? Vil du motiveres, inspireres og møde andre gymnaster? Så er DGI Midt- og Vestsjælland Junior Øst noget for dig! 
Vores juniorhold er for dig, der gerne vil gymnastikken og gerne vil engagere dig i holdet. Du skal være fyldt 13 år inden sæsonstart 1/9-19. 
Du vil gerne blive bedre og udvikle dig, for hvis du virkelig vil, så kan vi lære dig alt. Her på holdet siger vi ikke “jeg kan ikke”, men vi siger “jeg har ikke lært det endnu”. 

Vi samler gymnaster og instruktører på tværs af lokalforeningerne for at sikre et højt niveau, skabe nye venskaber og nye ideer.  
Sammen kan I skabe magi – både til træning og opvisninger. Landsdelsholdene repræsenterer gymnastikken i vores landsdel på fornemmeste vis, derfor er der også mange opvisninger på programmet.   
   
Holdet vægter både det sociale og den gymnastiske udvikling, og der er derfor weekendtræninger i løbet af året.  
  
På juniorholdet er både fællesskabet og gymnastikken i fokus. Vi skal udfordre os selv og hinanden, vi skal svede og grine sammen og sidst men ikke mindst skal vi udvikle en fantastisk opvisning.

På rytmesiden vil vi dygtiggøre os og arbejde med bl.a. styrke, smidighed, håndredskaber, forskellige stilarter og teknikker, mens vi på springsiden vil arbejde med den enkelte gymnasts udvikling af egne spring, evner og kompetencer.

Forventninger til dig som gymnast:

  • Du skal være frisk på at prøve nye, anderledes ting og bryde grænser
  • Du skal være klar på at lære nye mennesker at kende og få nye venner
  • Du har gået til gymnastik tidligere og har grundlæggende gymnastiske færdigheder
  • Du er aktiv i en lokal gymnastikforening
  • Du skal komme til alle træninger, weekendtræninger, opvisninger og holdopgaver

Glæd dig, det gør vi!

Helene Thornild Baagland, Camilla Erbo Nielsen, Casper Fabricius Jørgensen, Sebastian Christiansen, Thor Wibholm

Coronaretningslinjer

Vores Coronaretningslinjer skal følges som gymnast. 
Disse kan blive ændret løbende. Retningslinjerne findes: HER

  • I tilfælde af, at landsdelsholdene ikke kan fortsætte deres ugentlige træning på de aftalte faciliteter, vil træningen foregå på alternativ vis. Dog i det omfang det kan lade sig gøre (i minimum 8 uger). Denne træning kan have f.eks. karakter af at være på alternative faciliteter, udendørs eller online.
  • I tilfælde af en længerevarende trænings-nedlukning (flere end 8 aflyste sammenhængende træninger, hvor der ikke tilbydes alternativer) vil DGI Midt- og Vestsjælland refundere den del af kontingentet, der svarer til den nedlukkede periode. I sådanne tilfælde vil DGI Midt- og Vestsjælland dog tage forbehold for, at refusionen reduceres, så afholdte faste udgifter er fradraget (bl.a. dragter, stævner, weekendtræning, transport m.m.). Eventuel refusion udbetales efter planlagt endt sæson.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer