DGI Midt- og Vestsjælland After-Rep

Hvornår
7. sep 2021 kl. 19:00 - 21. jun 2022 kl. 21:30
Hvor
Idrættens Hus Roskilde, Møllehusvej 20, 4000 Roskilde, Danmark

Nummer
2022 17 55 8025

Holdet er for den rutineret gymnast, der stadig har lyst til til at arbejde med lækre bevægelser, få pulsen op og udfordres gymnastisk- og selvfølgelig ønsker at være en del af et hyggeligt og socialt hold.  
Der vil ikke være udtagelse på holdet, men vi forventer engagement både gymnastisk og socialt, og at man selv gør en indsats for at "samle op", hvis man har været forhindret i at deltage i en træning. 

I løbet af sæsonen vil der være to ekstratræninger, samt kaffeaften ca. én gang om måneden, hvor vi stopper træningen lidt før og hygger.

Af opvisninger forventer vi at deltage i: 

  • Stenbrostævne 
  • Roskilde Forårsopvisning 
  • After rep stævne 
  • Evt. Tivoli
  • Gymnastikkensdag ved fjorden  

Der vil være åben træning de første to træninger, hvor efter holdet betragtes som sat. 

Vi håber at se rigtig mange dejlige "damer", der har lyst til at være en del af et rigtig hyggeligt og sveddryppende hold.

Vi glæder os til at se jer 

Marie & Gitte 
 

Marie Darling, Gitte Malene Wilstrup

Coronaretningslinjer

Vores Coronaretningslinjer skal følges som gymnast. 
Disse kan blive ændret løbende. Retningslinjerne findes: HER

  • I tilfælde af, at landsdelsholdene ikke kan fortsætte deres ugentlige træning på de aftalte faciliteter, vil træningen foregå på alternativ vis. Dog i det omfang det kan lade sig gøre (i minimum 8 uger). Denne træning kan have f.eks. karakter af at være på alternative faciliteter, udendørs eller online.
  • I tilfælde af en længerevarende trænings-nedlukning (flere end 8 aflyste sammenhængende træninger, hvor der ikke tilbydes alternativer) vil DGI Midt- og Vestsjælland refundere den del af kontingentet, der svarer til den nedlukkede periode. I sådanne tilfælde vil DGI Midt- og Vestsjælland dog tage forbehold for, at refusionen reduceres, så afholdte faste udgifter er fradraget (bl.a. dragter, stævner, weekendtræning, transport m.m.). Eventuel refusion udbetales efter planlagt endt sæson.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer