Vinterstævne 2022

Hvornår
22. jan 2022 kl. 10:00 til 18:00
Hvor
Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum, Danmark
Hvem
Udøvere, 0 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 18 55 4000

Vinterstævnet er et helt nyt stævne, og årets første ’opvisning’ i sæsonen for både børn, unge og voksne.

Nu har I mulighed for at afprøve, hvad I har arbejdet med i løbet af sæsonen foran et oplagt publikum og på et stort halgulv. Stævnet henvender sig til hold med gymnaster i alle aldersgrupper, dog ikke efterskolernes elevhold. Stævnet er en forevisning, og der er således ikke mulighed for at vise et fuldt opvisningsprogram. Vi glæder os til endelig at samles til gymnastik igen! 
Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.

Opvisningstid: 
Enkelthold - max Rytme 8 min og spring 12 min. 
Dobbelthold - max 20 min. 

Kontaktperson: 
Det er vigtigt, at det er den rette person, der angives som kontaktperson ved tilmelding. Denne person vil få tilsendt informationer forud for Vinterstævnet, heriblandt link til elektroniske adgangsbilletter, der skal bruges til alle gymnaster fra 15 år og op. 
Vi anbefaler derfor, at der vælges en instruktør/holdleder som kontaktperson for hvert hold fremfor én kontaktperson for alle foreningens hold. 
Vær opmærksom på, at kontaktpersonens oplysninger indtastes i på side 1.

Følg DGI Nordsjælland Gymnastik og Fitness på Facebook www.facebook.com/nsjgymfit, hvor du kan følge med i Vinterstævnet 2022 og blive opdateret på DGI Nordsjællands mange stævner, events, kurser m.v.

Stævneudvalget er baseret 100% på frivillige kræfter, og kan altid bruge flere hjælpende hænder. Kontakt Conny, conny.voerts@dgi.dk eller 20 20 26 36.

Entrépriser for publikum:  
30 kr. pr. person 
Børn u/12 år er gratis

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer