DGI Nordsjælland AfterRep

Hvornår
1. sep 2021 kl. 19:30 - 29. jun 2022 kl. 22:00
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark

Nummer
2022 18 55 8006

AfterRep - holdet for rutinerede rytmegymnaster i alderen 25+. Deltagelse på AfterRep-holdet kræver høj mødedisciplin til træninger, ekstratræninger og opvisninger. Holdet træner 2½ time om ugen - inkl. info og administration - og det forventes, at gymnasterne deltager fra træningsstart til træningsslut.

Der forventes et højt niveau i gymnastiske færdigheder, rutine og træningsengagement. Indlæringstempo for nye sekvenser og seriesammensætninger forventes højt, hvilket kan stille krav til gymnasterne om selvtræning hjemme eller før træning. Det forventes, at gymnasterne møder forberedt til træning.

Vigtigst af alt, du skal være indstillet på at tage et fælles medansvar for holdet - både socialt og i særdeleshed gennem overholdelse af mødepligt til såvel den ugentlige træning, til de forventede 4 ekstra træninger i sæsonens løb, samt naturligvis til de opvisninger, det er planlagt, at holdet skal deltage i - herunder nyt stævne i Farum (Januar), Stenbro stævnet (Januar), OD-dagen (Februar), DGI forårsopvisning (Marts), LandsdelsholdsGalla (Marts) Hjemmeopvisning i Lillerød Gymnastik og ikke mindst AfterRep stævnet 1.-3. april 2022.

AfterRep holdet er for dig, som ønsker at få styrket egne individuelle gymnastiske færdigheder, og som kan se sig selv som en del af en holdpræstation og det fælles mål om et seværdigt opvisningsprogram. Derudover er AfterRep holdet et hyggeligt og socialt hold med pizzaaftener, julehygge, grin og god stemning.

Instruktør: Jeanette Frost Ebstrup og Winnie Bomholt Tangaa

Holdet er et samarbejde mellem Lillerød Gymnastik og DGI Nordsjælland.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer