DGI Nordsjælland MasterRep

Hvornår
30. aug 2021 kl. 19:45 - 27. jun 2022 kl. 22:00
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark

Nummer
2022 18 55 8007

MasterRep - holdet for gymnaster +30 år, der bare ikke kan lade være. 
Du har lavet gymnastik i mange år, enten for nylig eller skal til og i gang igen, og er stadig vild med at udfordre dig selv og dine gymnastiske kompetencer. Du har stadig lyst til at lave opvisninger og mærke den fede stemning både til lokale opvisninger og til stævner.

På MasterRep skal vi lave fed gymnastik, hvor der er fokus på god grundgymnastik med spændstighed, bevægelighed og udholdenhed samt fokus på udtryk og glæde.

Det hele kommer til at munde ud i et opvisningsprogram med lækre serier og dejlige rytmer - både med og uden håndredskab.

Så har du lyst til svedige mandage med god energi og fantastisk stemning sammen med andre spændstige gymnaster, så er MasterRep holdet lige noget for dig.

Vigtigt er det, at du er indstillet på, at tage et fælles medansvar for holdet – både socialt og i særdeleshed gennem overholdelse af mødepligt til såvel den ugentlige træning, til de 4 ekstratræninger i sæsonens løb, samt naturligvis til de opvisninger, der allerede er planlagt, holdet skal deltage i – herunder Vinterstævnet, Stenbro stævnet, DGI’s stævner, LandsdelsholdsGalla, hjemmeopvisning i Lillerød Gymnastik og ikke mindst DGI AfterRep stævnet 1.-3. april i Midtjylland. Der kan derudover komme yderligere opvisninger i løbet af sæsonen.

Forpligtelser: 
Det at gå på et DGI landsdelshold indebærer, at holdet har et fælles ansvar for de opgaver, der fx er til forårsopvisningerne. Mere herom senere. 
Der vil som udgangspunkt ikke være udtagelse på holdet, men en forventningsafstemning i forhold til træningsengagement og gymnastisk niveau.

Forudsætninger for at gå på holdet: 
- Har dyrket opvisningsgymnastik for nylig eller tidligere i livet 
- Interesseret i nye udfordringer og personlig udvikling 
- Prioriterer tid til træning, opvisninger og stævner 
- Lyst til et dejligt fællesskab med fokus på serietræning og socialt samvær

Instruktører: 
Conny Vørts, og Dorte Hinrup Klitgaard

Om os: 
Vi skal igen i år være instruktører på DGI Nordsjælland MasterRep, og det glæder vi os rigtig meget til. 
Vi elsker gymnastikken, og det at bruge kroppen til at udtrykke sig, og gerne til lækker musik. Udtryk er vigtigt, og det er også noget, der vil blive arbejdet med i sæsonen. 
Vi har begge dyrket gymnastik hele livet, undervist i rigtig rigtig mange år og synes, det er fantastisk at se udviklingen hos de gymnaster, man underviser – se glæden, mærke gejsten og opleve samværet på holdet.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer