Familietons og tumle 2-5 år

Hvornår
24. sep 2022 kl. 12:00 til 16:00
Hvor
DGI-Byen, Gymnastikhuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder

Nummer
2022 21 55 3150

Familiegymnastik skal være sjovt, tilpas udfordrende og hårdt, men vi skal også vide, hvorfor vi gør som vi gør.

Dette kursus er et overvejende praktisk kursus, hvor vi undervejs vil reflekterer over hvordan lege og aktiviteter kan være med til at udvikle børns lyst til bevægelse og dermed motorisk udvikling.

Du lærer, hvordan man aktiverer børn og forældre med en legende tilgang.

Børnene skal hvirvles ind i en verden af sjove lege, udfordrende redskabsbaner og rolige stunder med instruktører og hjælpeinstruktører, der har en idé om, hvad de vil og ikke mindst hvorfor.

Når du kommer hjem fra dette kursus er din kuffert fyldt med masser af inspiration, og du ved, hvordan du gennem leg og bevægelse styrker barnets motoriske udvikling.

Underviseren 
Mike er en energisk ung mand med en passion for fysisk udfoldelse og børns udvikling. Han arbejder til dagligt, som foreningskonsulent i Familieidræt, laver frivilligt arbejde med familier og børn, arbejder som fysisk coach og er crossfit træner. Det er vigtigt for Mike at hjælpe børn med at udvikle sig fysisk og mentalt på en sjov, legende og lærerig måde.

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Covid-19: 
Du kan trygt tage på kurser udbudt af DGI Storkøbenhavn Gymnastik. Vi tager højde for Covid-19 og for at mindske smittespredningen følger vi generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Husk, at vi alle har et ansvar for at passe på hinanden og begrænse smitten.

Vi holder afstand under træningen og du bedes have håndsprit med. Læs gerne de specifikke retningslinjer for gymnastik, inden du tager afsted her: https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/artikler/saadan-kan-der-dyrkes-gymnastik-under-coronakrisen

Mike Mønsted Petersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer