Springmodtagning for forældre

Hvornår
25. sep 2022 kl. 12:00 til 16:00
Hvor
DGI-Byen, Gymnastikhuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark
Hvem
Trænere, 12 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 21 55 3200

Har du børn, der elsker gymnastik, og bruger meget tid i en gymnastikhal for at se dine børn hoppe og springe? Kunne du være interesseret i at hjælpe til at gøre træningen endnu mere værdifuld, men ikke rigtig synes, du har kompetencerne til at tage imod eller hjælpe med spring, så er dette kursus måske noget for dig. 
 

Springmodtagningskurset for forældre introducerer basale modtagningsteknikker og metoder til at sørge for gymnasternes sikkerhed. Kurset vil være et praktisk kursus, hvor du får mulighed for at afprøve og stifte bekendtskab med modtagning i springgymnastik. Ligeledes vil vi gennemgå springenes teknik, så du får mulighed for at give gymnasterne feedback på deres spring. Efter dette kursus vil du være klædt på til at hjælpe i springtræningen.

Husk selv at medbringe vanddunk.

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Covid-19: 
Du kan trygt tage på kurser udbudt af DGI Storkøbenhavn Gymnastik. Vi tager højde for Covid-19 og for at mindske smittespredningen følger vi generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Husk, at vi alle har et ansvar for at passe på hinanden og begrænse smitten.

Vi holder afstand under træningen og du bedes have håndsprit med. Læs gerne de specifikke retningslinjer for gymnastik, inden du tager afsted her: https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/artikler/saadan-kan-der-dyrkes-gymnastik-under-coronakrisen

Jorge Sanchez, Johanne Have

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer