Forårsopvisning junior- og voksendagene i DGI Storkøbenhavn

Hvornår
4. mar kl. 18:00 - 5. mar 2022 kl. 18:00
Hvor
DGI-Byen Idrætshuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 21 55 4002

Redskabsliste: Redskabsliste

Forårsstævnet afholdes igen i år over 3 dage. Dette er stævnet, hvor lokalforeningerne i DGI Storkøbenhavn har mulighed for at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen.

Fredag og lørdag henvender sig til junior-/voksenhold, med gymnaster i alderen 13 år og opefter, som har lyst til at fyre den af på gulvet foran et gymnastikkyndigt publikum. Udover lokalforeningshold vil der også være mulighed for at se DGI Storkøbenhavns landsdelshold samt én eller flere efterskoler, der deltager som gæstehold.

Der er plads til efterskolehold til junior- og voksendagene - skriv til stævneudvalget på staevneudvalget@gmail.com, I kan forvente svar om I er kommet med primo december 2021. 
 
Hvis der er lokal-/landsdelshold fra andre landsdele, som ønsker at deltage i DGI Storkøbenhavns Forårsstævne, så er de velkomne til at skrive til staevneudvalget@gmail.com og høre om der er plads – dog kan der tidligst gives svar 1 uge efter tilmeldingsfristen.

Tilmeldingen til Forårsstævnet foregår efter først-til-mølle princip, men dette har ikke betydning for om holdet få opfyldt deres ønske om opvisningsdag.

Opvisningstid: 
Enkelthold: 8 el. 10 min. 
Dobbelthold: 18 el. 20 min.

Redskabsliste, rettelser kan forekomme.

Prisen er 35 kr. pr. gymnast og instruktørerne har gratis adgang.

Ved udeblivelse eller afbud efter 15. januar 2022, sker der ingen tilbagebetaling af beløb for deltagelsen, og yderligere pålægges et gebyr på 500 kr. pr. hold.

Pris ved indgangen er 35,00 kr, børn til og med 12 år kommer gratis ind.

Facebook: 
Følg facebook siden "DGI Storkøbenhavns stævneudvalg" og bliv opdateret på DGI Storkøbenhavns gymnastikstævner - https://www.facebook.com/DGI.Storkoebenhavns.Staevneudvalg/ Her kan du også læse om "Klub den frivillige hånd" - mon det er noget for dig?

Da Stævneudvalget er baseret på frivillige kræfter, forventer vi at have programmet klar ca. 3 uger før stævnet.

Glæder os til at se jer. 
Mange hilsner 
Stævneudvalget i DGI Storkøbenhavn

 Pris for tilskuere er 35 kr. Børn til og med 12 år er gratis.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer