Forårsopvisning Børnedagen 3-16 år i DGI Storkøbenhavn

Hvornår
6. mar 2022 kl. 09:00 til 18:00
Hvor
DGI-Byen Idrætshuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark
Hvem
Udøvere, 3 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 21 55 4003

Redskabsliste: Redskabsliste - der er flere skumredskaber i DGI-byen, men vi kan ikke stå inde for kvaliteten. Vi må dog gerne bruge dem.

Oversigt over DGI-Byen og parkeringsmuligheder

Forårsstævnet afholdes igen i år over 3 dage. Dette er stævnet, hvor lokalforeningerne i DGI Storkøbenhavn har mulighed for at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen. Søndag henvender sig til børnehold, med gymnaster op til 16 år, som har lyst til at vise, hvad de har lært over vinteren foran et gymnastikkyndigt publikum. God mulighed for at få optrådt flere gange. Udover lokalforeningshold vil der også være mulighed for at se DGI Storkøbenhavns landsdelshold samt én eller flere efterskoler, der deltager som gæstehold.

Der er plads til 3 efterskolehold til børnedagen - skriv til stævneudvalget på staevneudvalget@gmail.com, I kan forvente svar om I er kommet med primo december 2021. 
 
Hvis der er lokal-/landsdelshold fra andre landsdele, som ønsker at deltage i DGI Storkøbenhavns Forårsstævne, så er de velkomne til at skrive til staevneudvalget@gmail.com og høre om der er plads – dog kan der tidligst gives svar 1 uge efter tilmeldingsfristen.

Tilmeldingen til Forårsstævnet foregår efter først-til-mølle princip, men dette har ikke betydning for om holdet få opfyldt deres ønske om opvisningsdag.

Opvisningstid: 
Enkelthold: 8 el. 10 min. 
Dobbelthold: 18 el. 20 min.

Prisen er 35 kr. pr. gymnast og instruktørerne har gratis adgang.

Ved udeblivelse eller afbud efter 15. januar 2022, sker der ingen tilbagebetaling af beløb for deltagelsen, og yderligere pålægges et gebyr på 500 kr. pr. hold.

Pris ved indgangen er 35,00 kr, børn til og med 12 år kommer gratis ind.

Facebook: 
Følg facebook siden "DGI Storkøbenhavns stævneudvalg" og bliv opdateret på DGI Storkøbenhavns gymnastikstævner - https://www.facebook.com/DGI.Storkoebenhavns.Staevneudvalg/ Her kan du også læse om "Klub den frivillige hånd" - mon det er noget for dig?

Da Stævneudvalget er baseret på frivillige kræfter, forventer vi at have programmet klar ca. 3 uger før stævnet.

Glæder os til at se jer. 
Mange hilsner 
Stævneudvalget i DGI Storkøbenhavn

 Pris for tilskuere er 35 kr. Børn til og med 12 år er gratis.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer