DGI Storstrømmen/AIK 65 Strøby Gymnastik - Mini Nord 2021/22

Hvornår
6. sep 2021 kl. 17:30 - 30. jun 2022 kl. 19:30
Hvem
Udøvere, 9 - 12 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 23 55 8010

Udfordringer, spas og tæt sammenhold 
På 10-14 Nord har vi fokus på at bygge et godt gymnastisk fundament. Vi udfordrer alle på deres individuelle niveau, samtidig med at vi vil skabe et stort fællesskab og have det sjovt sammen. Holdet består af en rytme- og en springside, hvor man får træning af dygtige instruktører og bliver undervist i fede rytmeserier og seje spring. 
 
Vi tilbyder de bedste træningssteder og et sikkert og trygt miljø. I løbet af sæsonen vil vi arbejde meget med grundtræning og teknik for i sidste ende at kunne levere et flot opvisningsshow. På holdet vægtes det gode sammenhold højt, og vi har derfor flere weekendtræninger i løbet af sæsonen, ligesom vi deltager i forskellige stævner m.m

Målgruppe/niveau:  
9-12 år (man skal være fyldt 9 år inden 1/1-21) – Man skal have erfaring (letøvet/øvet) med rytme eller spring, alt efter hvilken side man vælger.

Fakta: 
Du har mødepligt til træningerne, opvisningerne og til de aktiviteter, som holdet måtte være involveret i, med mindre du har lavet en anden aftale med din holdleder. 
Holdet træner med start i uge 37 og frem til uge 23. Holdet forventer at lave 10-15 opvisninger fordelt ud på sæsonen. Landsdelsholdene er et ekstra tilbud til de gymnaster, der gerne vil mere med deres gymnastik udover deres lokalforening. Det vil sige, at man som gymnast på et landsdelshold også skal være aktiv gymnast i en lokalforening. Holdlederen står til rådighed med hjælp i de situationer, hvor det er svært eller ikke muligt at finde et lokalforeningshold.

Optagelseskriterier: 
Som springer er der følgende kriterier for at gå på holdet: Måtte: Håndstand, vejrmølle, araber-flik Trampolin: Salto og overslag på køleskab. Alle sprinkriterier skal kunne udføres uden eller med let modtagning. Man vil senest efter 4. træning få besked, om man lever op til kriterierne og dermed har en plads på holdet.

Forventninger: 
Deltager aktivt og energisk til alle træninger. Møder omklædt og er klar til træning til tiden. Deltager i såvel opvarmning som i spring/rytme. Er du skadet og ikke kan deltage i størstedelen af træningen, beder vi dig sidde i hallen og kigge på uden at forstyrre. Sig det til din træner og de vil komme med øvelser, så du hurtigt bliver klar igen. Du både er gymnastisk og socialt engageret på holdet. Du deltager ansvarsbevidst i det fælles arbejde omkring holdet, når vi repræsenterer AIK 65 Strøby/DGI Storstrømmen

kontakt Holdleder Mette Aagaard tlf. 41602147 ved interesse 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer