DGI Storstrømmen/AIK 65 Strøby Gymnastik - Junior Nord 2021/22

Hvornår
6. sep 2021 kl. 17:30 - 30. jun 2022 kl. 19:30
Hvor
Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 58, 4660 Store Heddinge, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 17 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 23 55 8020

KLAR, PARAT, GYMNASTIKSTART! 
Vil du mærke suset i maven, sveden på panden og smilet på læberne hver evig eneste mandag? Så er Junior Nord lige noget for dig. 
Vi er holdet, hvis du som gymnast ønsker at være en del af et ubeskriveligt sammenhold, der i fællesskab arbejder hen mod at sammensætte en spændende, kreativ og underholdende opvisning. 
 
Vi er et erfarent trænerteam, der vil have fokus på personlig udvikling for den enkelte gymnast både rytmisk og springmæssigt. I løbet af sæsonen vil vi arbejde meget med grundtræning og teknik for i sidste ende at kunne levere et opvisningsshow ud over det sædvanlige. På holdet vægtes det gode sammenhold højt, og vi har derfor flere weekendtræninger i løbet af sæsonen, ligesom vi deltager i forskellige stævner mm. På Junior Nord er alle gymnaster udtaget. Dette vil ske på holdets tredje træning, hvor formålet vil være at skabe et harmonisk hold på højeste niveau.

Vi træner om mandagen på Gymnastikefterskolen Stevns, hvor vi er omgivet af de lækreste faciliteter inden for gymnastikkens verden!

Målgruppe/niveau:  
13-17 år (man skal være fyldt 13 år inden 1/1-21) – Man skal have erfaring (letøvet/øvet) med rytme eller spring, alt efter hvilken side man vælger. Fakta: Du har mødepligt til træningerne, opvisningerne og til de aktiviteter, som holdet måtte være involveret i, med mindre du har lavet en anden aftale med din holdleder. Holdet træner med start i uge 37 og frem til uge 23. Holdet forventer at lave 10-15 opvisninger fordelt ud på sæsonen. Landsdelsholdene er et ekstra tilbud til de gymnaster, der gerne vil mere med deres gymnastik udover deres lokalforening. Det vil sige, at man som gymnast på et landsdelshold også skal være aktiv gymnast i en lokalforening. Holdlederen står til rådighed med hjælp i de situationer, hvor det er svært eller ikke muligt at finde et lokalforeningshold.

Forventninger: 
Deltager aktivt og energisk til alle træninger. Møder omklædt og er klar til træning til tiden. Deltager i såvel opvarmning som i spring/rytme. Er du skadet og ikke kan deltage i størstedelen af træningen, beder vi dig sidde i hallen og kigge på uden at forstyrre. Sig det til din trænere, og de vil komme med øvelser, så du hurtigt bliver klar igen. Du både er gymnastisk og socialt engageret på holdet. Du deltager ansvarsbevidst i det fælles arbejde omkring holdet, når vi repræsenterer AIK 65 Strøby/DGI Storstrømmen.

Udtagelse:  
På Junior Nord er alle gymnaster udtaget. Dette vil ske på holdets tredje træning, hvor formålet vil være at skabe et harmonisk hold på højeste niveau.

Træningssted og tid: 
Vi træner på Gymnastikefterskolen Stevns mandage kl. 18.15-20.15.

For mere info: 

Se AIK 65 Strøbys hjemmeside HER

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer