DGI Midtjylland Silkeborg Juniorhold Spring 1. rate

Hvornår
12. okt 2022 kl. 18:00 - 12. maj 2023 kl. 20:30
Hvor
Them Hallerne, Frisholmvej 13A, 8653 Them, Danmark
Hvem
Udøvere, 12 - 17 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 06 55 2511

Vi har endnu ikke helt de sidste info om endelig opstart mm på plads, så hold øje men vores hjemmeside - vi opdaterer medio august

Silkeborg Juniorhold er et hold for gymnaster i alderen 6. klasse til 17 år, som ønsker at dygtiggøre sig udover den ugentlige træning i lokalforeningen. 

Det er ingen krav om gymnastisk niveau, men forventes smil, glæde og lyst til at lære. Der vil I år være både en springside og en rytmeside.

På Silkeborg Juniorhold har vi udover gymnastikken også fokus på fællesskab, sjov og leg for at udarbejde et fantastisk opvisningsprogram hvor alle gymnaster får lov at vise deres udvikling og talent.

For at kunne gå på holdet er du aktiv gymnast, instruktør, hjælpeinstruktør eller bestyrelsesmedlem i en lokalforening, der er medlem af DGI

De første 5 træninger træner vi fra 18-20 og derefter fra 18-20:30

 
Mød bare op til en gratis prøvetime.

OBS!  Er en gymnast tilmeldt et landsdelshold og dermed har betalt 1. rate gælder nedenstående:

  • Ønsker en gymnast i løbet af sæsonen at stoppe på et landsdelshold evt. grundet en skade eller anden omstændighed, påhviler det stadig den enkelte gymnast at betale 2. rate som indbefatter ydelseskontingentet.
  • Er gymnasten tilmeldt et landsdels-stævne på det tidspunkt, hvor sæsonen ønskes afbrudt, hæfter den pågældende for denne udgift.

Knud Erik Laursen, Nicklas Laursen, Simon Vistisen, Mathilde Julie Louring

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer