TikTok og MGP dans

Hvornår
29. okt 2023 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Juelsminde Hallerne, Tofteskovsvej 12, 7130 Juelsminde, Danmark
Hvem
Trænere, 9 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 10 55 3003

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger

MGP- og TikTokdans med inspiration til nye koreografier og sjove rytmelege.  

Skal du være instruktør på et danse- eller rytmehold for børn i alderen 6-11 år (ca.), og savner du ny inspiration? Så meld dig på dette kurus. 

Du vil lære flere færdige koreografier til hits, som man kender fra MGP og TikTok. Du vil prøve sjove aktiviteter, der udfordrer rytme- og koordinationsevnen og det hele krydres med en masse sjove danselege, der er med til at skabe sammenhold på holdet. 
I alle aktiviteter er der forslag til, hvordan aktiviteten kan differentieres, så den netop passer til dit hold. Vi vil komme omkring opbygningen af en undervisningstime, og hvad der skal til for at skabe en spændende og varieret undervisning. Herudover skal vi tale om, hvad god undervisning er, og hvilken rolle hjælpetræneren har.  
Prisen inkluderer også forplejning samt "humørkort" til aktiviteter og kursusmateriale, som du får med hjem til foreningen. 

Instruktør:  
Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 20 år.

Hun har været danseinstruktør i 15 år, bl.a. ved Aarhus Academy for Global Education, Let’s Dance, Vejlby IK og Fit&Sund. Hun har i flere år haft workshops og kurser for instruktører igennem DGI og har hver uge workshops i Dans og Udtryk igennem Dansk Skoleidræt, Østjylland. 
Elise har undervist til flere større events som f.eks. DGI’s Landsstævne i 2017 og 2023 og til Idrætslærernes Forum 2018 og 2023. 
Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på, at dans skal være sjovt både for børn og voksne, og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Elise Anesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer