Rytme 18+

Hvornår
13. maj 2023 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
Kalundborghallerne, J. Hagemanns Alle 11, 4400 Kalundborg, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 55 3630

Det her kursus er til dig, der føler, at du måske er gået lidt i stå ift. at finde på nye ideer, nyt materiale og/eller nye veje som hhv. underviser såvel som bevæger.  

Jeg kommer ikke udelukkende til at give dig et konkret produkt, som du kan tage med hjem til dit gymnastikhold og bruge 2 gange. 

Jeg vil have fokus på at give dig (forhåbentlig) nye redskaber til den værktøjskasse, som du måske allerede har brugt mange år på at udvide - eller først lige er begyndt på.

Dette betyder altså, at du f.eks. ikke får en opstartssekvens med hjem, men 'rammen' omkring den. Det vil sige tanker omkring, hvad den skal indeholde og hvorfor, samt hvordan man skal finde på nyt, hvis ideerne ikke længere kommer flyvende ind fra højre.

Det bliver derfor 3 timer med både leg, bevægelse og snak 😄

Jeg håber, at det lyder interessant, og at vi ses i hallen!

På kurset får du:

- Inspiration til nye bevægelsesformer og udforskning af dine egne

- Teknisk forståelse for udvalgte områder indenfor dans/gymnastik

- Eksempler på hvordan du kan bruge forskellige genre i undervisningen

Kort om dig selv:

Jeg hedder Pia, ... Og jeg er så heldig at være instruktør på DGI inspirationskurset 'Rytme 18+' i Kalundborg Hallerne d.13/05/23. Det glæder jeg mig til. Når jeg ikke danser eller underviser, arbejder jeg som klinisk diætist med specialer indenfor spiseforstyrrelser og sportsernæring.

Lidt kort om mig, så du forhåbentlig føler, at jeg kan give dig bare en lille smule med på vejen: 

  1. Jeg har dyrket gymnastik siden, jeg var barn i den lokale gymnastikforening på diverse børnehold. Siden har jeg bevæget mig bredt rundt. Lige fra TeamGym til opvsiningsgymnastik, fra spring til rytme, fra rep. hold i forskellige regioner til udtagede lokalhold. Jeg har undervist på efterskoler, børnehold, været med som udtager til andres hold. Jeg har rejst med gymnastikhold og holdt workshops.
  2. For 16 år siden bevægede jeg mig over i dansens verden, hvor jeg med tiden har været så heldig at arbejde professionelt som underviser og udøver i ind- og udland. Jeg har bred erfaring inden for mange genre, men min undervisning læner sig oftest op af jazz og hip hop / house.
  3. Jeg har fået mange fede, uforglemmelige og unikke (eller bare yderst spøjse) oplevelser gennem både dansen og gymnastikken - men det kan vi evt. tage en snak om til kurset, hvis det vækker interesse at vide hvilke. 

Til kurset skal du selv medbringe indendørs sko (sneakers).

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer