Springsikker 1

Hvornår
11. nov kl. 09:00 - 12. nov 2023 kl. 14:00
Hvor
Gørlev Idrætsefterskole, Kirkevangen 13, 4281 Gørlev, Danmark
Hvem
Trænere, 14 - 99 år

Nummer
2023 17 55 3810
Er du vild med springgymnastisk? Og fyldt 14 år?

Springsikker 1 er for instruktører og hjælpeinstruktører, som arbejder med børne- eller juniorhold, hvor størstedelen af gymnasterne arbejder med enkeltstående spring. Som udgangspunkt kræver vi ikke nogen forudsætninger for at deltage, men lidt erfaring som instruktør eller gymnast er dog altid en fordel.

Du bliver klogere på det sikkerhedsmæssige aspekt i forbindelse med indlæring og udførelse af spring på måttebane og i trampet (minitrampolin). Dette opnås ved at bibringe kursisten forståelse for færdigheder i relevant teori, metodik og specifikke modtagesituationer. Kurset afsluttes med en teoretisk og en praktisk prøve.

Målgruppe

Du skal være fyldt 14 år på uddannelsestidspunktet. Springsikkerhed 1 henvender sig til instruktører/hjælpeinstruktører, som arbejder med børne-/juniorhold, hvor størstedelen af gymnasterne arbejder med enkeltstående spring. Dvs. Kraftspring, flik-flak, salto mm.

 

Der kræves som udgangspunkt ikke nogen forudsætninger for at deltage på Springsikkerhed 1, men lidt erfaring som instruktør/gymnast er en fordel.

Søren Stapel, Uffe Schmidt Petersen, Emil Knudsen

Det er vigtigt du læser materialet grundigt igennem inden du møder på kurset

Materialet finder du her: http://www.springsikker.dk/?show=fyt&menu=aaj 
Opfølgning på teorien bliver med praksis eksempler. Der vil yderligere være mulighed for at stille spørgsmål til det læste materiale.

Er du ordblind, eller har du andre indlæringsvanskiligheder, kan du få tildelt ekstra tid til prøverne. Der er også mulighed for, at få læst teroriprøven op, da prøven foregår elektronisk. Du bedes gøre opmærksom på dette ved tilmelding.

Medbring:

  • Papir og skriveredskaber
  • Teorimateriale
  • Træningstøj
  • Om muligt - bærbar PC med net adgang

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer