DGI Midt- og Vestsjælland AfterREP

Hvornår
6. sep 2022 kl. 19:00 - 20. jun 2023 kl. 21:00
Hvor
Roskilde Gymnasium Idrætshal, Skolegade 21, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, 28 - 45 år, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 55 8025

Få pulsen op med lækre bevægelser!

AfterREP er holdet for dig, der stadig har lyst til at arbejde med bløde bevægelser og hurtige sekvenser. Holdet er for den rutinerede gymnast, som gerne vil udfordres gymnastisk og samtidig være en del af et hyggeligt og socialt hold.

Der vil ikke være udtagelse på holdet, men vi forventer engagement både gymnastisk og socialt. Og at man selv gør en indsats for at ”samle op”, hvis man har været forhindret i at deltage i en træning.

I løbet af sæsonen vil der være to ekstratræninger, samt kaffeaften ca. én gang om måneden, hvor vi stopper træningen lidt før og hygger.

De ugentlige træninger og ekstratræningerne resulterer i et flot opvisningsprogram, som holdet viser frem til en masse opvisninger i foråret og sommeren.

Prøvetræninger 
De første tre træninger er prøvetræninger, hvor du har mulighed for at afprøve holdet, inden du tilmelder dig. Træningerne den 6. september, 13. september og 20. september er åbne for alle, der kunne være interesseret i at gå på holdet. Du skal blot møde omklædt kl. 19.00.

Vi glæder os til at se rigtig mange dejlige ”damer”, der har lyst til at være en del af et rigtig hyggeligt og sveddryppende hold.

Gitte Wilstrup, Marie Darling

Træningssted og -tid 
AfterREP træner tirsdage kl. 19.00-21.00 i Roskilde Gymnasiums Idrætshal, Skolegade 21, 4000 Roskilde. OBS! Der er et begrænset antal p-pladser lige ved hallen. 

Sæson 
Ugentlige træninger fra tirsdag den 6. september 2022 til tirsdag den 20. juni 2023. 

Tirsdag den 6., 13. og 20. september er åbne træninger, hvor alle, der er interesseret i at gå på holdet, kan være med. Herefter er tilmelding til holdet nødvendigt. 
 
Ferie: Uge 42, 52, 8 og 14. 

Betaling 
Mere info om kontingent og betalingsrater følger i august. 

Forsikring 
DGI kan ikke forsikre dig som gymnast. Du skal være forsikret via eget forsikringsselskab.

COVID-19 retningslinjer og særlige opmærksomhedspunkter 
DGI Midt- og Vestsjælland følger myndighedernes retningslinjer ift. COVID 19 og vil foretage tilpasninger af tilbuddet ud fra de til enhver tid gældende retningslinjer.

Må vi som følge af COVID 19 i løbet af sæsonen lave væsentlige ændringer i tilbuddet eller helt aflyse holdet, vil der ske refusion i deltagerprisen forholdsmæssigt ud fra hvor meget af sæsonen, der har været afviklet samt udgifter til opvisningsdragter, stævner m.m.

Manglende overholdelse af retningslinjerne kan medføre bortvisning fra holdet uden økonomisk kompensation.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer