DGI Storstrømmen/AIK 65 Strøby Gymnastik - Junior Nord 2022/23

Hvornår
14. sep 2022 kl. 19:00 - 28. jun 2023 kl. 21:00
Hvor
Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 58, 4660 Store Heddinge, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 17 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 23 55 8020

Junior nord er et landsdelshold for udtagede gymnaster i alderen 13-17år - som vil dygtiggøre sig. (Man SKAL være fyldt 13 år inden den 31/12-22) Vi har ambitioner om at skabe et hold hvor gymnastikken er i højsædet, og hvor der samtidig er plads til et stærkt fællesskab og masser af hygge. 
 
 
 
Mål:
 
Vores mål er at lave god gymnastisk med fokus på teknik og detaljer, som vil dygtiggøre vores gymnaster på den enkeltes niveau. Dette vil ende ud i et brag af en opvisning, som vil afspejle glæden ved gymnastikken, et fantastisk fællesskab og de mange lækre træninger vi har haft. I starten af sæsonen vælger om man vil være rytme- el. springgymnast. Vi vil sætte rammerne for et trygt og sikkert træningsmiljø med gode faciliteter. 
 
Træningstid og sted: 
Træningen foregår på Gymnastikefterskolen Stevns hver onsdag kl. 19-21 Sæsonen starter den 14/9-22. Der vil være 2 prøvetræninger og derefter udtagelse den 28. september 2022. Kom og gå på et hold med et unikt gymnastikmiljø, fællesskab, stævner, en masse opvisninger, træningsweekender, rejser og dygtige instruktører. 

Vi forventer at man: 

• Deltager aktivt og energisk til HVER træning! 

• Deltager ansvarsbevidst i opvisningerne og stævner! 

• Går på holdet med et ønske om, at udvikle sig og blive en bedre gymnast og være social deltagende på holdet. 

• Deltager aktivt og ansvarsbevidst i fælles arbejde, til at tjene penge til holdet! Man skal som gymnast på junior nord samtidig går på et foreningshold, for at dygtiggøre sig mest muligt. Holdlederen hjælper gerne i en situation, hvor der er svært eller ikke muligt at finde et passende hold. 

Holdet administreres af gymnastikforeningen AIK 65 Strøby og man kan tilmelde sig de gratis prøvetræninger på https://aik65gymnastik.dk/cms/TeamOverviewAlt.aspx

Ved evt. spørgsmål kontakt holdleder Mette Aagaard tlf. 41602147

Der kommer endelig tilmelding efter prøvetræningerne.

Kontingent: 1600.- 

Udover kontigent vil der komme udgifter til opvisningstøj, håndredskaber og stævner her iblandt DGI stævne, en forventet samlet udgift på ca. 3500.- inc. kontigent, beløbet vil blive opkrævet i 3 rater hvor 1 rate er ved holdstart når der har været udtagelse.

Dette er et lukket hold og man skal udtages for at komme på.

Trænerteam: Cecilie Kjær og Frederik Skaksen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer