DGI Storstrømmen/Haslev TT – Minirep. 2022/23

Hvornår
31. aug 2022 kl. 18:30 - 21. jun 2023 kl. 20:30
Hvor
Haslev Hallerne, Sofiendalsvej 42B, 4690 Haslev, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 16 år, letøvede, øvede

Nummer
2023 23 55 8030

Der er prøvetræninger den 31. august og 7. september. 

du skal være fyldt 17 år seneste den 31/12 2022.

Vi kommer til at arbejde med en masse forskellige teknik inden for både gymnastikkens, men også dansens verden. 
 
 
Du vil komme til at lave både den klassiske gymnastik, som vi kender det, men også blive udfordret på nye måder. Vi kommer også til at arbejde med forskellige danse stile, som f.eks. girly, house, hiphop osv. 

I løbet ad forår og sommersæsonen, skal vi deltage i forskellige opvisninge og stævner, som bl.a. REP -  stævnet, stenbro stævnet, OD-dag, og mm. Som noget nyt i år, kommer der også til at være en udlandsrejse. hvor vi skal til Zanzibar 10 dage i juli 2023 her skal vi rejse med et andet HHT hold. Info om rejsen kommer løbende, hold øje med hjemmesiden. 

Vi skal opleve en helt anderledes kultur, lave workshops på skoler og børnehjem, og lave opvisninger. Som gymnast på Mini REP forventer vi at:

- du er mødestabil til både træninger og opvisninger  
- du er en god holdkammerat 
- du har lyst til både at udforske og lære nyt 
- du møder til træning og opvisninger med en positiv energi. 

Der skal påregnes udgifter til opvisningstøj. 

instruktørerne:

Første præsentation er af Laura. Laura er 21 år og går lige pt. på Gymnastik Højskolen i Ollerup, hvor hun har den rytmiske linje. Laura har selv lavet alt fra TeamGym, til opvisningsgymnastik på REP-hold. Derudover har hun været instruktør siden hun var 12 år gammel, og har derfor undervist på diverse hold. 
Laura glæder sig sindssygt meget til en spændene og sjov sæson, men en masse lærerige og sjove træninger!

Mit navn er Anna, jeg er 25 år og har undervist i rytmegymnastik og dans i 15 år. Jeg har hele mit liv dyrket rytmegymnastik, men som 15-årig blev jeg fanget af dansen og har arbejdet professionelt med dans de sidste 5 år. 
Jeg tog rundt i verden som 20-årig for at danse og få ny inspiration, siden da har jeg samarbejdet med større kunstnere. Mit primære fokus er heels, hiphop og contemporary lyrical jazz.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer