DGI Storstrømmen/Haslev TT – Afterrep. 2022/23

Hvornår
8. sep 2022 kl. 19:30 - 22. jun 2023 kl. 21:30

Nummer
2023 23 55 8040

Er du tidligere rep. holds gymnast eller konkurrencegymnast, så kom og prøv holdet. 

Vi forventer et højt gymnastisk grundniveau, samt at du er motiveret for at yde dit, så vi sammen kan skabe en fed sæson og nogle fantastiske opvisninger.  
 
 

Trænerteamet vurderer den enkelte gymnast niveau efter de 2 første prøvetræninger. 

Vi forventer mødepligt til såvel træninger, ekstra træninger og opvisninger. Ekstra træningerne vil ligge i november og januar og datoerne ligger fast ved sæsonstart. Vi deltager normalt i 8-10 opvisninger fra startfebruar til slut juni. Til gengæld får du træninger på et højt niveau med fede udfordringer, spændende sammensætninger af rytmiske sekvenser og nytænkende ideer fra spring og springkoncepter. 

Trænerteamet for sæson 2022-2023 består af:

Karin Nielsen - (51) tidligere træner og gymnast på Haslev TT afterrep., TeamGym træner i Køge Bugt samt gymnast på grand prix hold, og junior- og seniorrephold. 

Stine Nymand - (42) Tidligere træner på bla.a. PI Retro, har gået på diverse dansehold i PI, samt Københavns rep., afterrep og Haslev TT afterrep. 

Michael Lindqvist - (50) Tidligere træner på seniormix og Junior-rep, gymnast på konkurrencehold, rephold og afterrep. 

Jakob Linsdell - (44) Tidligere træner op Karleholdet, gymnast på rep. og afterrep. i DGI Storstrømmen. 

Henrik Olsen - (60) Tidligere gymnast og træner på Haslev TT afterrep., gymnast på junior- og senior rephold. 

Du vil blive en del af et enestående socialt hold med mange hyggelige stunder, ikke mindst tredje halvleg, som prioriteres højt efter hver træning. Så har du mod på at blive gymnastisk udfordret og blive en del af et socialt fællesskab, samt selv at bidrage med dit engagement og din tid, så er Haslev TT afterrep. måske lige holdet for dig. 

Vel mødt!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer