DGI Fyn Forårsopvisning i Svendborg - for alle - lørdag

Hvornår
2. mar 2024 kl. 08:00 til 20:00
Hvor
Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2024 16 55 4002

Sydfynsopvisningen arrangeres i et samarbejde mellem de sydfynske lokalforeninger og DGI Fyn: 
Skårup IF, Tåsinge GF, GS Gudme, Svendborg Gymnastikforening, Tved GIF, Thurø Gymnastik, Ollerup GF, Hesselager og DGI Fyn.

Samarbejdet resulterer i tættere relationer foreningerne imellem ved at løse denne opgave sammen. Et evt. økonomiske overskud, vil blive fordelt foreningerne imellem eller brugt til fælles udviklingsinitiativer lokalt i foreningerne. Det kunne være omkring rekruttering af instruktører, indkøb af nye redskaber, tilskud til udlandsrejser eller kurser til instruktørerne. Samtidig arbejdes der løbende på at udvikle kvaliteten af arrangementet og finde ny veje til understøttelse af det sydfynske gymnastikmiljø også i samarbejde med DGI Fyn.

Frivillige fra de nævnte lokalforeninger hjælper til med at løse forskellige praktiske opgaver i løbet af weekenden og gøre denne weekend til en god oplevelse for alle, - såvel aktive på gulvene, som publikum på siddepladserne. Med din entré-betaling bidrager du altså til forsat udvikling i de lokale foreninger og til at et fælles arrangement som sydfynsopvisningen kan bestå og andre samarbejdsplatforme kan udvikle sig til gavn for udøvere og instruktører.

Tilskuere over 18 år kan købe en billet ved indgangen. Den giver adgang til en hel dag med flotte opvisninger af aktive gymnaster i alle aldre.

For praktiske spørgsmål, kontakt stævneleder: Sanne Frisch Andersen, sannefrisch@gmail.com

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer