DGI Nordsjælland Forårsstævne 3. marts

Hvornår
3. mar 2024 kl. 10:00 til 19:30
Hvor
Royal Stage Hillerød, Milnersvej 39, 3400 Hillerød, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2024 18 55 4002

Er I klar til at springe ind i opvisningssæsonen? Vi er i hvert fald klar til en fest! 🎉

DGI Nordsjælland Gymnastik glæder sig til at åbne dørene for et fantastisk forår fyldt med spektakulære opvisninger, og selvfølgelig er dit hold inviteret med! 
 

I år strækker forårsstævnerne sig over tre dage 
🗓️ 2. marts 2024 i Royal Stage, Hillerød 
🗓️ 3. marts 2024 i Royal Stage, Hillerød 
🗓️ 10. marts 2024 i Farum Arena

Opvisningstid 
Ved tilmelding skal I angive, hvilken type hold I er, og hvor lang tid I ønsker på opvisningsgulvet. 
👥 Enkelthold - maks. 8 minutter til rytme og 12 minutter til spring. 
👥 Dobbelthold - maks. 20 minutter.

Kontaktperson 
Det er vigtigt, at I angiver den rette kontaktperson ved tilmelding. Kontaktpersonen vil modtage vigtige informationer før opvisningen, herunder link til elektroniske adgangsbilletter, som alle instruktører og gymnaster over 15 år skal bruge. Vi beder derfor om at I vælger en instruktør/holdleder som kontaktperson for hvert hold, i stedet for én kontaktperson for alle foreningens hold. 

Hold jer opdateret 
Følg med i DGI Nordsjælland Gymnastik og Fitness' begivenheder på Facebook og hold jer opdateret om forårsstævnerne. Vi opdaterer jævnligt med spændende informationer.

🤝🏻🤝🏻 Vi har brug for en masse frivillige - spred budskabet! 
For at kunne gennemføre Forårsstævnerne har vi brug for mange frivillige. Vi bruger vagtsystemet Workfeed (tidligere kendt som Relion), som kan downloades fra App Store eller Google Play. Se guide til Workfeed.  
Tilmeld dig allerede i dag, så du er klar til at melde dig på en vagt. Og del meget gerne med dit hold, dine venner, din familie osv. På forhånd tak for hjælpen - uden frivillige hænder ingen Forårsstævner 💙

Stævneudvalget står for afviklingen af dette stævne og er 100% baseret på frivillig arbejdskraft. De kan altid bruge flere hjælpende hænder. Kontakt Maja hvis du er interesseret, stampepige@hotmail.com 💪

🥳 Tilmelding 
Åbner 15. november 2023 kl. 8.00 og lukker 15. januar 2024. Du kan rette antal gymnaster, opvisningstid, kontaktperson og instruktørnavne frem til 3. januar 2024. Det gør du via linket din bekræftelsesmail. 
Ved afbud eller udeblivelse efter 3. januar 2024, sker der ingen tilbagebetaling af beløb for deltagelsen. Ved afbud eller udeblivelse efter 31. januar 2024 pålægges I et yderligere gebyr på 250 kr. pr. hold.

⏲ Program for dagen 
Offentliggøres efter tilmeldingsfristen og kan findes her på siden, eller i DGI Gymnastik Appen.

🎟 Entrépriser for publikum 
60 kr. pr. person 
Børn u/10 år er gratis 
Billetter kan KUN købes i indgangen på dagen.  

Særligt til efterskolerne 👭👩🏻‍🤝‍🧑🏼👩🏼‍🤝‍🧑🏼👩🏽‍🤝‍🧑🏽 
I skal ind og angive jer ønsker til opvisningsdag og tidspunkt, via denne formular. Deadline for at sende jeres ønsker er 1. november 2023. Hurtigt muligt efter deadline, giver vi jer besked om, hvilken opvisnings dag og tidsrum vi kan tilbyde jer. 

Kontakt 
Har du spørgsmål til stævnet, så kontakt Natacha Vibe-Hastrup på mail talle65@hotmail.com.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer