DGI Inspiration 2022

Deltag i workshops om gymnastik, fitness og foreningsliv og få masser af inspiration til nye træningsformer og aktiviteter, der sætter skub i udviklingen i din forening.

Kom til DGI Inspiration – et heldags kursusevent for foreningsledere, instruktører og hjælpeinstruktører spækket med spændende workshops, der sætter fokus på alt det nye, der sker i gymnastikkens verden.

Vælg mellem masser af workshops

Vælg mellem et varieret udvalg af workshops med dygtige undervisere, der præsenterer dig for de nyeste trends og træningsformer indenfor gymnastik, fitness og foreningsliv, og få masser af inspiration med hjem til nye aktiviteter i din forening for alle alders- og målgrupper.

Giv den gas på gulvet!

Som træner eller instruktør får du rig lejlighed til at afprøve de mange nye og spændende træningsformer på egen krop. Giv den gas på gulvet sammen med andre gymnastikentusiaster, udfordr dig selv med nye aktiviteter og bliv klogere på, hvordan fremtidens tilbud og træning skal se ud i din forening.

Som bestyrelsesmedlem kan du erfaringsudveksle, networke og få ny viden med hjem på de workshops, der omhandler foreningsliv og -udvikling.

NYT: Vælg mellem 2 datoer og 3 byer

DGI Inspiration finder sted i både København, Vejen og Hobro og på to forskellige datoer, så du har mulighed for at finde både en dato og et sted, der passer ind i din planlægning.

Programmet og udvalget af workshops varierer fra sted til sted, så du kan vælge netop de aktiviteter og workshops, som ser mest spændende ud for dig og din forening.

Læs mere og tilmeld dig herunder.