Opvisninger og stævner i DGI Fyn

Tag til forårsopvisning og stævner i DGI Fyn, og oplev ny inspiration, gamle traditioner og masser af gymnastikglæde, når lokale foreninger, landsdelshold og efterskoler går på gulvet i marts og april.

Forårsopvisningerne i DGI Fyn er samlingspunktet for alle i landsdelen som elsker gymnastik.

Hvert år afholder vi ti til tolv opvisninger, så hvad end du bor i Nyborg, Odense eller Middelfart, Faaborg eller Kerteminde, vil der være en opvisning nær dig.

Her kan du opleve det bedste gymnastik på Fyn, når efterskoleelevernes glæde smitter af på bageste tilskuerrække, og et eller flere landsdelshold indtager gulvet, og du kan se, hvad de lokale foreninger har arbejdet på hele vinteren. Så kom og vær med!

Alle vores opvisninger og stævner bliver afholdt i samarbejde med lokale foreninger, der står for afvikling af dagene. Derfor er forårsopvisninger i DGI Fyn også meget alsidige. Indholdet varierer fra opvisning til opvisning, og alle er de forankret i foreningerne og afspejler de lokale ildsjæle.

Til vores forårsopvisninger oplever du altid en blanding af ny inspiration og glæden ved gymnastikkens mange traditioner. Alle kan være med, så uanset om du går til mor/far/barn-gymnastik, har en pusling på et lokalt hold eller er seniorgymnast kan du gå på gulvet til en af vores opvisninger - eller du kan få en skøn gymnastikoplevelse blandt publikum.

Mange hold turnerer rundt på Fyn for at deltage i flere forårsopvisninger, og derfor er opvisningerne en oplagt mulighed for at opleve gymnastikkens alsidighed og møde mennesker fra alle hjørner af landsdelen.