Gymnastikopvisninger i DGI Østjylland

Vær med, når DGI Østjylland sparker 2023 i gang med intet mindre end 3 storslåede opvisninger!

DGI Østjyllands Gallaopvisning

Mærk suset og stemningen fra en fyldt arena, når mange dygtige gymnaster og forventningsfulde publikummer indtager Hammel Idrætscenter til en storslået Gallaopvisning. Vi har sat rammerne med både spotlys, bagtæppe og fredags-cafe. Aftenen vil byde på flot gymnastisk fra de mange dygtige hold og en fed stemning, som kun gymnastikken kan skabe. Gallaopvisning er for 18+ hold.

DGI Østjyllands Forårsopvisning

Oplev flot og alsidig gymnastik, og mærk den fantastiske stemning, når flere tusind gymnaster indtager to fyldte haller i Hammel Idrætscenter. Kom med til en storslået weekend, når børn, unge og voksne fra de østjyske foreninger i og omkring Aarhus, Randers og Djursland, samt DGI Østjyllands Landsdelshold og en lang række efterskoler, sætter stemningen til et brag af en forårsopvisning. Der er festlige rammer, bagtæppe og masser af publikumspladser i begge haller.

DGI Østjyllands Sommeropvisning

Kom med til en storslået oplevelse, når glade og forventningsfulde gymnaster slutter gymnastiksæsonen af med et brag af en opvisning på Amfiscenen i Botanisk Have. Opvisningen kommer til at foregå under åben himmel med græs under fødderne og i de smukkeste omgivelser.

Flere hundrede frivillige arbejder for, at gymnastikopvisningerne i foråret bliver årets bedste gymnastikdage i Østjylland, og Hammel Idrætscenter og Botanisk Have garanterer gode rammer for de tusindvis af tilskuere, som hvert år kommer og bakker gymnasterne op.

Vi ses til 3 store gymnastikopvisninger i DGI Østjylland med masser af energi og god stemning!

Alle hold er velkomne til at deltage til både Galla-, Forårsopvisning og Sommeropvisning. 

Gallaopvisningen er for hold med gymnaster over 18 år.