Forårsopvisninger i DGI Storkøbenhavn

Gå ikke glip af forårsopvisningerne i DGI Storkøbenhavn, hvor du kan opleve det bedste fra fællesskabet om gymnastikken.

Rytme der rykker, spændstige spring og høj energi er noget af det, du kan opleve til forårsopvisningerne i DGI Storkøbenhavn.

Vi lægger ud med Stenbrostævnet, som har tradition for at være den første 'opvisning’ i sæsonen for seniorer. Her kan du opleve et så-langt-er-vi-nået-opvisningsprogram på et stort halgulv, og vi afslutter dagen med et brag af en aftenfest, hvor der er hygge og fest for gymnaster, venner og bekendte. Og vi glæder os til et lækkert program med hold fra hele landet! 

Forårsstævnet er for lokalforeninger i DGI Storkøbenhavn. Det er tre dage, hvor foreningerne viser, hvad de har arbejdet med i løbet ad sæsonen. Fredag aften og lørdag går junior- og voksenhold fra 15 år og opefter på gulvet, og søndag kommer der fart over feltet, når alle DGI Storkøbenhavns børnehold samles til en opvisningsdag.

Til vores forårsopvisninger kan du også opleve DGI Storkøbenhavns dygtige landsdelshold, samt én eller flere efterskoler, der deltager som gæstehold.

Kom og oplev glæden og gejsten ved gymnastikken - tag til forårsopvisning med os!