Forårsopvisninger i DGI Sydøstjylland

Vær med, når hold fra foreninger, efterskoler og store landsdelshold mødes til fællesdage med forrygende opvisninger.

Forårsvisningerne i DGI Sydøstjylland er kulminationen på en god og lang sæson. Gymnasterne skal på gulvet og vise, hvad de har brugt vinterens mange træningstimer på.

Holdene kommer fra vores medlemsforeninger og efterskoler i området, og vores dygtige landsdelshold og gæstehold giver garanti for ekstra flotte gymnastikoplevelser.

Vi har 9 forrygende opvisningsdage med sus i maven, seje spring, rytmeserier til de sidste nye hits og danse-moves inspireret af det store udland.

I samarbejde med efterskolerne Flemming, Elbæk og Ågård afholder vi 3 dage med børneopvisninger. BGI akademiet står for 2 unge-/voksendage, og lokalforeningerne bidrager til fire skønne dage i DGI Huset Vejle med hold fra 0. klasse og opefter.

211 hold med knap 8000 gymnaster sørger for, at over 12.000 publikummer kan tage en bid af den bedste gymnastik med sig hjem efter vores forårsopvisninger, og vores korps af frivillige og efterskoleeleverne sørger for spændende og alsidige programmer og at det praktiske bare fungerer på dagen.

Så kom og oplev bredden i gymnastikken: Vi byder på fællesskab, forrygende oplevelser og fed gymnastik er for dig, venner og familie!

Entre:
Voksne: 60 kroner
Børn 5-12 år: 10 kroner
Børn 0-5 år: Gratis