Forårsopvisninger i DGI Sydøstjylland

Vær med, når hold fra foreninger, efterskoler og store landsdelshold mødes til fællesdage med forrygende opvisninger.

Forårsvisningerne i DGI Sydøstjylland er kulminationen på en god og lang sæson. Gymnasterne skal på gulvet og vise, hvad de har brugt vinterens mange træningstimer på.

Holdene kommer fra vores medlemsforeninger og efterskoler i området, og vores dygtige landsdelshold og gæstehold giver garanti for flotte gymnastikoplevelser.

Vi har 9 forrygende opvisningsdage med sus i maven, seje spring, rytmeserier til de sidste nye hits og danse-moves inspireret af det store udland. Mærk suset i videoen her:

I samarbejde med efterskolerne Flemming, Elbæk og Ågård afholder vi 3 dage med børneopvisninger. BGI akademiet står for 2 unge-/voksendage, og lokalforeningerne bidrager til fire skønne dage i DGI Huset Vejle med hold fra 0. klasse og opefter.

Over 14.000 gymnaster sørger for, at over 15.000 publikummer kan tage en bid af den bedste gymnastik med sig hjem efter vores forårsopvisninger, og vores korps af frivillige og efterskoleeleverne sørger for spændende og alsidige programmer og at det praktiske bare fungerer på dagen.

Så kom og oplev bredden i gymnastikken: Vi byder på fællesskab, forrygende oplevelser og fed gymnastik er for dig, venner og familie!

Vi kan kun vise dig vores video-indhold, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger