Forårsopvisninger i DGI Vestjylland

Få store gymnastikoplevelser ved forårsopvisningerne i Vestjylland.

I DGI Vestjylland er 'forår' opvisningstid. Vores tre egnsforeninger afholder forårsopvisninger i Lemvig, Holstebro, Skjern og Ringkøbing, hvor lokale hold, landsdelshold og efterskoler viser udbyttet af vinterens træningstimer.

I Lemvig byder de mindre rammer på mere intime forestillinger. Her kommer publikum virkelig tæt på gymnasterne og omvendt, og der er masser af gymnastikglæde og hjerterum som hele lemvigegnen kan se frem til året rundt.

I Holstebro slippes gymnastikfesten for alvor løs den første weekend i marts. Her mødes mange gymnaster – nuværende som tidligere – hvor de bruger weekenden til at opleve og genopleve den særlige stemning og ånd sammen med et publikum i hopla.

I Ringkøbing og Skjern er der stolte traditioner omkring forårsopvisningerne, og mange lokalforeninger planlægger deres lokalopvisning efter disse weekender. Hele ”gymnastikfamilier” kommer tidligt for at få en god plads, bedsteforældre danner ”base” hele dagen, og så står den på masser af rytme- og springgymnastik.

Det vigtigste her er, at børnene får en god oplevelse - for dem er forårsopvisningerne nemlig på højde med juleaften.

Så vores opvisninger er en hyldest til fællesskabet, gymnastikken og det fantastiske frivillige arbejde i foreningerne.

Kom med til fejringen. Vi glæder os.