Opvisninger og stævner i DGI Nordsjælland

Mærk suset, når gymnasterne fra foreninger i DGI Nordsjælland går på gulvet og viser resultatet af årets træning.

Vinterstævnet skydes i gang 20. januar 2024 og markerer starten på endnu en fantastisk opvisningssæsonen i Nordsjælland 🎉🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♂️

Derefter går det løs de første to weekender i marts, hvor gymnaster fra hele landsdelen samles til tre actionfyldte opvisningsdage, der fylder hallen med fantastisk gymnastik og begejstrede tilskuere ✨ I 2024 afholdes de tre forårsstævner 2. og 3. marts i Royal Stage Hillerød, samt 10. marts i Farum Arena. 

Men det stopper ikke der!😁 Vi har flere unikke stævner på programmet i 2024 - de unge gymnaster kan bl.a. glæde sig til et sjovt og hyggeligt 10-14 stævne KUN for dem. Stævnet afholdes i Gilleleje, endelig dato meldes ud senere. 
Derudover kan I opleve LandsdelsholdsGallaen den 22. marts 2024 i Farum Arena, hvor vores landsdelshold imponerer med deres fulde opvisningsprogram 👏🏻 Her vil også inviterede gæstehold få chancen for at brillere under spotlightet og på den røde løber.

🔆 Det hele sluttes af med et BRAG af en gymnastikfest, når vi afholder GymnastikGalla i Farum Arena, 12. april 2023. Her samles de mest inspirerende hold, udvalgt af vores observatører til DGI Nordsjællands forårsstævner, til en storslået fejring af gymnastikken. Spotlyset tændes, den røde løber rulles ud og vi skaber sammen en uforglemmelig oplevelse, der runder en flot opvisningssæson af 😍

Hold dig opdateret om de forskellige stævner 👉🏻 følg os på Facebook og Instagram og deltag i vores Facebook begivenheder. Så er du sikker på at få sidste nye informationer og opdateringer. 

Læs desuden mere om de enkelte stævner, via links nederst på siden. 

Besøg af landsdelshold?

Vil du og din forening have besøg af et af vores fire landsdelshold til jeres lokale opvisning? Så kontakt os og hør nærmere om jeres muligheder.

Særligt til efterskolerne

Som efterskole har I mulighed for at angive jeres ønsker til, hvilken opvisningsdag og tidspunkt på dagen I ønsker at opvise. I angiver ønsker via nedenstående link, hvor I kan ønske opvisninger på hele Sjælland, Lolland, Falster og Fyn.  

⏱ Tilmeldingen åbner 1. september og deadline for at indsende jeres ønsker er 1. november. 

Efter deadline vil vi hurtigst muligt give jer besked om, hvilken dag og opvisningstid vi kan tilbyde jer.
Vi ser frem til at modtage jeres ønsker og vil bestræbe os på at imødekomme dem bedst muligt! Men kan dog ikke på forhånd garantere at det er muligt. 

Ovenstående tilbud dækker de tre forårsstævner i marts måned. Ønsker I at deltage i vores vinterstævne, bedes i tage kontakt og høre om det er muligt. 

Vis mere Vis mindre

Til dig som tilskuer
Tilskuere er mere end velkomne! Vi har stor efterspørgsel på billetter, da lokale hold, landsdelshold og efterskoler strømmer til vores opvisninger. Uanset om I er børn, unge eller voksne, vil I blive inspireret og underholdt af rytme, spring, dans, sjipning og meget mere.

Billetter kan KUN købes i døren til de enkelte stævner. Priserne kan findes på vores hjemmeside, og generelt er børn under 10 år gratis. Vi tager imod både MobilePay og betalingskort.


Så kom og oplev gymnastikken i fuldt flor! Vi ser frem til at se jer alle sammen. Det bliver en fest 🎉