Stort antal ansøgere til
DGI Verdensholdet

192 gymnaster stiller op til DGI Verdensholdets udtagelsen.

Den 24. november var deadline for at søge ind på DGI Verdensholdet og det hold som skal rejse i 2018-2019 med showet NAMUH.

Med et ansøgerfelt på 192 gymnaster har vi nået det højeste antal siden år 2002. Gymnasterne er fordelt på 65 drenge og 127 piger, og kun 28 bliver udtaget til holdet.

Holdets 3 instruktører glæder sig over, at så mange har tilmeldt sig udtagelsen til DGI's 12. Verdenshold og de er klar til at tage godt imod dem.

Det er fedt, at så mange tør følge drømmen og teste og udvikle sig selv ved at stille op. Det er vi beæret over. Vi er klar til at give den gas sammen med gymnasterne til februar og glæder os over det store antal ansøgere.

Malthe Hahn, Benedikte Capion Knudsen og Maiken Meldgård Christensen

Lige nu er instruktørerne i fuld gang med at arbejde med og udvikle showuniverset NAMUH. 

Lige nu har vi nogle fede snakke om gymnastik, dans, tøj, lys, rekvisitter, det gode hold og en historie som gymnaster og publikum virkelig kan fortabe sig i.

Malthe Hahn, Benedikte Capion Knudsen og Maiken Meldgård Christensen

De 3 instruktører er godt i gang med at forberede sig så godt som muligt på udtagelsen til februar således, at hver enkelt ansøger kan få en god oplevelse ved at stille op til DGI Verdensholdet.

Her kan du læse mere om trænerteamet, deres baggrund og motivation