Opvisninger og stævner i DGI Midt- og Vestsjælland

Få en fantastisk oplevelse som tilskuer eller på opvisningsgulvet til DGI Midt- og Vestsjællands opvisninger.

Lad både store og små mærke suset i maven, når de taktfaste klap lyder mod gymnasterne i DGI Midt- og Vestsjælland, når de går på gulvet for at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen. 

Til vores opvisninger oplever du altid ny inspiration, men du mærker også glæden ved gymnastikkens mange traditioner. Alle kan være med, så uanset om du går til forældre/barn-gymnastik, rytme/dans, er springgymnast, seniorgymnast eller deltager på et fitnesshold, kan du gå på gulvet til en af vores opvisninger - eller du kan få en skøn gymnastikoplevelse blandt publikum.

Du kan både opleve lokalforeningshold, landsdelshold og efterskoler fra hele landet.

Opvisningerne er en oplagt mulighed for at opleve gymnastikkens alsidighed og møde mennesker fra alle hjørner af landsdelen.

Kom og oplev gymnasternes fantastiske energi og den gode stemning, der er ved forårsopvisningerne i Kalundborg, Roskilde og Sorø og ved Gymnastikstævnet på Solkysten. 
Og mærk den helt særlige stemning, når vi rykker opvisningerne udendørs til de fire sommerstævner; Gymnastik ved Fjorden, Søskovstævne, Gymnastik på Fælleden og Gymnastikfestival i Sommerland Sjælland.

Opvisningerne foregår i følgende weekender

- Forårsopvisning i Kalundborg i uge 9 (fredag, lørdag og søndag)
- Forårsopvisning i Roskilde i uge 10 (lørdag og søndag)
- Forårsopvisning i Sorø i uge 11 (lørdag og søndag)
- Gymnastik ved Fjorden i uge 22 (lørdag)
- Søskovstævnet i uge 23 (søndag)
- Gymnastik på Fælleden i uge 24 (lørdag)
- Gymnastikfestival i Sommerland Sjælland i uge 25 (lørdag)
Ovenstående er med forbehold for ændringer.