Forårsopvisninger i DGI Nordjylland

Mærk den fantastiske stemning, når gymnaster fra forskellige foreninger går på gulvet og viser, hvad de har arbejdet med siden efteråret. Vi kan med glæde meddele, at vi nu har opvisningsdatoerne parat for foråret 2022.

Hvert år er forårsopvisningerne i DGI Nordjylland en oplevelse for store og små, med taktfulde klapsalver og forventningsfulde gymnaster, som sætter en helt unik stemning.

Det ene hold afløser det andet, og gang på gang overraskes du af nye rytmiske udtryk og umulige springkombinationer.

Fra Skagen i nord til Hobro i syd, og fra Thy i vest til Læsø i øst sørger vores op mod 200 gymnastikforeninger for, at opvisningerne bliver en blanding af rytme- og springhold, af børn, unge og ældre gymnaster, som viser en bred og alsidig vifte af gymnastikkens mange facetter.

Gymnaster - fra lokale foreningshold og de dygtige landsdelshold til landsdelens efterskoler - glæder sig hvert år til at vise, hvad de har arbejdet med hele vinteren, og især Repholdet er et stort tilløbsstykke.

Vi glæder os til igen at opleve de flotte opvisninger, mærke fællesskabets glæde og se gymnaster, frivillige, instruktører og tilskueres smilene ansigter