Forårsopvisninger i DGI Nordjylland

Mærk den fantastiske stemning, når gymnaster fra forskellige foreninger går på gulvet og viser, hvad de har arbejdet med siden efteråret.

Fælles indmarch med faner i spidsen, taktfulde klapsalver og forventningsfulde gymnaster giver startskuddet til forårsopvisninger i DGI Nordjylland. Hvert år er det en oplevelse for store og små, og stemningen er helt unik. 

Det ene hold afløser det andet, og gang på gang overraskes du af nye rytmiske udtryk og umulige springkombinationer.

Fra Skagen i nord til Hobro i syd, og fra Thy i vest til Læsø i øst sørger vores op mod 200 gymnastikforeninger for, at opvisningerne bliver en blanding af rytme- og springhold, af børn, unge og ældre gymnaster som viser en bred og alsidig vifte af gymnastikkens mange facetter.

Vi afholder 18 opvisningsdage, typisk i løbet af marts måned, så der er rig mulighed for at opleve masser af forårs-gymnastik.

Alle gymnaster - fra lokale foreningshold og de dygtige landsdelshold til landsdelens efterskoler - glæder sig til at vise, hvad de har arbejdet med hele vinteren, og især Repholdet er et stort tilløbsstykke.

Så tag med til vores forårsopvisninger og lad vores hundredevis af frivillige, tusindvis af gymnaster og titusindvis af andre tilskuere give dig årets gymnastikoplevelse. Vi glæder os til at se dig.

Opvisningsdatoer for 2021

Se datoerne for opvisningerne i 2021