Forårsopvisninger i DGI Nordsjælland

Mærk suset, når gymnasterne fra foreninger i DGI Nordsjælland går på gulvet og viser resultatet af årets træning.

Forårsopvisningerne skydes igang den første weekend i marts. Hvert år. Den weekend samles gymnaster fra hele landsdelen til to tæt pakkede opvisningsdage, hvor alle viser det bedste fra vinterens træning.

DGI Nordsjælland afholder i alt fire opvisningsdage, som giver fyldte haller, både på gulvet og tilskuerrækkerne, og rigtig mange timers opvisning.

Den første weekend i marts er vi i FrederiksborgCentret i Hillerød, og anden weekend går lørdagens opvisning på tur mellem de lokale foreninger, mens søndagen afrunder årets gymnastikfest i Farum Arena - næsten da:

Til hver opvisning står et hold udtagere til at håndplukke de absolut bedste indslag, der bliver samlet til Gymnastik Kavalkaden som kulmination på gymnastiksæsonen i DGI Nordsjælland. Spotlyset bliver tændt, og vi fejrer gymnastikken.

Alle vores opvisninger er et væld af børn, unge og voksne, rytme-, springgymnastik og dans, sjipning og meget andet. Tilskuerrækkerne bugner, og på gulvet er der alt fra lokale hold over landsdelshold og til efterskoler fra hele landet.

Så kom og oplev gymnastikken. Vi glæder os til at se dig.